ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤα έσοδα του Ένωση Αγίου Δημητρίου- Άρης Αιτωλικού θα πάνε στον μικρό Δημήτρη

Τα έσοδα του Ένωση Αγίου Δημητρίου- Άρης Αιτωλικού θα πάνε στον μικρό Δημήτρη

Τα έσοδα του Ένωση Αγίου Δημητρίου- Άρης Αιτωλικού θα πάνε στον μικρό Δημήτρη

Η Ένωση Αγίου Δημητρίου, με ανάρτησή της στο διαδίκτυο, ενημερώνει ότι τα έσοδα του σημερινού (21/1) αγώνα πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Αγρινίου, με αντίπαλο τον Άρη Αιτωλικού, θα διατεθούν στον μικρό Δημήτρη που παλεύει με τον καρκίνο.

Στην ανάρτηση περιγράφονται ακόμη οι τρόποι με τους οποίους μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να συνεισφέρουν για τον σκοπό αυτό, καθώς και η κατάσταση της υγείας του μικρού Δημήτρη και η προσπάθεια που γίνεται για την αποκατάστασή της. Αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Με πρωτοβουλία της διοίκησης του Α.Π.Σ. “Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου”, τα έσοδα από τον σημερινό αγώνα με τον Άρη Αιτωλικού θα διατεθούν στον μικρό Δημήτρη που παλεύει με τον καρκίνο.
Με καταγωγή από ένα χωριό του Θέρμου, ο μικρός Δημήτρης χρειάζεται την βοήθεια όλων μας για να βγει νικητής στη μεγάλη αυτή μάχη που δίνει.
Ο γιατρός του Κέντρου Υγείας Θέρμου, Αποστόλης Κουβαράς μας ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του και άμεσα ευαισθητοποιηθήκαμε, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία οικονομικής ενίσχυσης μέσω του σημερινού αγώνα.
Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε με αυτή την πράξη αγάπης, πιο κάτω αναφέρονται αναλυτικά τα στοιχεία και τα iban των τραπεζών για όποιον φυσικά επιθυμεί να βοηθήσει.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ!

 

 

Επιπτώσεις από την γήρανση του πληθυσμού- έως το 2060 σε κάθε 65άρη θα αναλογεί ένας 20-64 ετών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ