ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΗ Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας συγχαίρει τον Ν. Κοντούρη – Σωτήρια η επέμβαση του συναδέλφου τους

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας συγχαίρει τον Ν. Κοντούρη – Σωτήρια η επέμβαση του συναδέλφου τους

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας συγχαίρει τον Ν. Κοντούρη – Σωτήρια η επέμβαση του συναδέλφου τους

Τον Αγρινιώτη αστυνομικό Νίκο Κοντούρη που τιμήθηκε την περασμένη Τρίτη από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με το μετάλλιο του Αστυνομικού Σταυρού για τον ηρωισμό του κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής, στις 23 Ιουλίου του 2018, συνεχάρη η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Την Τρίτη 22-6-2021 το πρωί, στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Αθηνών, απονεμήθηκαν Αστυνομικά Μετάλλια με αντίστοιχα διπλώματα, «Αστυνομικός Σταυρός», σε δεκατρείς αστυνομικούς, για εξαίρετη δραστηριότητα την οποία επέδειξαν, εκθέτοντας αποδεδειγμένα τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Τα Μετάλλια «Αστυνομικός Σταυρός» απονεμήθηκαν μετά την έκδοση σχετικών Προεδρικών Διαταγμάτων, τα οποία αναγνώσθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και ανάμεσα στους τιμώμενους αστυνομικούς ήταν και ο Αγρινιώτης Υπαρχιφύλακας ΚΟΝΤΟΥΡΗΣ Νικόλαος του Στυλιανού, (γιος συναδέλφου μας που πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε) που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, για τη δραστηριότητα που επέδειξε την 23-7-2018, όταν εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία και κατόπιν εντολής του Κέντρου Άμεσης Δράσης, μετέβηκε στις περιοχές Ν. Βουτζά και Διώνη Αττικής, διότι είχε ξεσπάσει μεγάλης έκτασης πυρκαγιά, για να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό ατόμων, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.

Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Υπαρχιφύλακα ΚΟΝΤΟΥΡΗ Νικόλαο και στους βραβευθέντες συναδέλφους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

Ο Γενικός Γραμματέας

ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

 

Αμφιλοχία: Τον τσίμπησε έντομο και έπαθε αλλεργικό σοκ!

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr