ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΈνωση Αστυνομικών Αιτωλίας: Άδικη η απομάκρυνση της Διοικήτριας Τροχαίας Α΄ Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου Ιωαννίνων

Ένωση Αστυνομικών Αιτωλίας: Άδικη η απομάκρυνση της Διοικήτριας Τροχαίας Α΄ Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου Ιωαννίνων

Ένωση Αστυνομικών Αιτωλίας: Άδικη η απομάκρυνση της Διοικήτριας Τροχαίας Α΄ Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου Ιωαννίνων

Ανακοίνωση για τις παύσεις των ανώτερων αξιωματικών που “πλήρωσαν το μάρμαρο” για όσα συνέβησαν από τους χούλιγκανς στην Νέα Φιλαδέλφεια εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δ.Α. Αιτωλίας.

Συγκεκριμένα για την Διοικητή Τροχαίας του Α΄ Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου Ιωαννίνων για την οποία οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι “έχει τοποθετηθεί στην εν λόγω Υπηρεσία από ιδρύσεως της και η παραμονή της μέχρι σήμερα αποτελούσε εγγύηση για την εύρυθμη λειτουργία της εν λόγω υπηρεσίας”.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ποιος έχει την ευθύνη;

Το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στην Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής υπενθύμισε σε όλους μας ότι η οπαδική βία ζει και βασιλεύει στις μέρες μας. Η αντιμετώπιση αυτής αποτελεί διαχρονικό πρόβλημα τόσο της Φυσικής όσο και της Πολιτικής Ηγεσίας μας. Μετά λύπης, ενημερωθήκαμε για την απόφαση της Ηγεσίας μας να μετακινηθούν προσωρινά από τις θέσεις τους οι Διοικητές Τροχαίας της Ιόνιας οδού. Είναι αυτή η πραγματική λύση στο πρόβλημα; Όχι, φυσικά. Απλά πρέπει να βρεθούν άμεσα εξιλαστήρια θύματα.

Η Διοικητής Τροχαίας του Α΄ Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου Ιωαννίνων έχει τοποθετηθεί στην εν λόγω Υπηρεσία από Ιδρύσεως της και η παραμονή της μέχρι σήμερα αποτελούσε εγγύηση για την εύρυθμη λειτουργία της εν λόγω υπηρεσίας. Θεωρούμε άδικη την μετακίνησή της καθόσον όλα αυτά τα έτη έχει ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντα που της ανατέθηκαν σεβόμενη τόσο το προσωπικό όσο και τους πολίτες.

Ελπίζουμε η Ηγεσία μας να βρει άμεσα τους πραγματικούς υπευθύνους του περιστατικού της Ν. Φιλαδέλφειας και να αποκαταστήσει το κύρος και την αξιοπρέπεια της εν λόγω Αξιωματικού”.

 

 

 

Δύο νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπαναστασίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ