ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΈνωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας: Στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. το θέμα της έλλειψης προσωπικού

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας: Στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. το θέμα της έλλειψης προσωπικού

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας: Στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. το θέμα της έλλειψης προσωπικού

Με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. συναντήθηκαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας.

Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε το πρόβλημα της έλλειψης αστυνομικού προσωπικού, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης:

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας ΤΕΓΑΣ Χρήστος μαζί με τον Αντιπρόεδρο ΛΑΛΙΩΤΗ Δημήτριο και δύο μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) επισκέφθηκαν σήμερα τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΣΚΟΥΜΑ προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και εστιάστηκε στην έλλειψη αστυνομικού προσωπικού που αντιμετωπίζει η Α.Δ. Αιτωλίας. Ο Πρόεδρος της Ένωσης τόνισε ιδιαίτερα στον κ. Αρχηγό το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, περιοχή με αυξημένη εγκληματικότητα (κλοπές, ναρκωτικά, γενικής φύσεως εγκλήματα) και ο Αρχηγός από την πλευρά του υποσχέθηκε την άμεση επίλυση του προβλήματος το επόμενο χρονικό διάστημα.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας ΤΕΓΑΣ Χρήστος μαζί με τον Αντιπρόεδρο ΛΑΛΙΩΤΗ Δημήτριο
μετέβησαν στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο κ ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο με τον οποίο συζήτησαν τα προβλήματα της Α.Δ. Αιτωλίας.

 

Πάτρα: Ήταν στο νοσοκομείο και όταν γύρισε σπίτι του το βρήκε παραβιασμένο – Έλειπαν 55.000 ευρώ!

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ