ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΗ Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας συγχαίρει το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου και την ΟΠΚΕ Αιτωλίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας συγχαίρει το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου και την ΟΠΚΕ Αιτωλίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας συγχαίρει το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου και την ΟΠΚΕ Αιτωλίας

« Συγχαρητήρια Ανακοίνωση »

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας συγχαίρει την Διοίκηση και τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου και την ΟΠΚΕ Αιτωλίας για την μεθοδευμένη επιχείρηση που ενήργησαν και οδήγησαν στη σύλληψη δύο (2) ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην έξοδο της Ιόνιας οδού για το Μεσολόγγι αστυνομικοί των ανωτέρω υπηρεσιών κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ακινητοποιήσαν ΙΧ όχημα στο οποίο επέβαιναν ένας 38χρονος και η συνοδηγός του προκειμένου να τους πραγματοποιηθεί έλεγχος αλλά στην θέα αυτών ο οδηγός εξήλθε του οχήματος και τράπηκε σε φυγή χωρίς όμως να τα καταφέρει καθότι ακινητοποιήθηκε μετά από λίγο. Σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκε στην κατοχή τους α) μία (1) συσκευασία με 150 γραμμάρια κοκαΐνη, β) μία αυτοσχέδια συσκευασία 0.3 γραμμάρια κοκαΐνη και γ) μισό χάπι ναρκωτικής ουσίας.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί προϊόν του επαγγελματισμού και της εμπειρίας που έχουν οι Αστυνομικοί όπου παρά την έλλειψη σε ανθρώπινο δυναμικό, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό  για να πατάξουν την διακίνηση των ναρκωτικών.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Δ.Α. Αιτωλίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

 

ΤΕΓΑΣ Χρήστος                                                           ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης

 

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Μεσολόγγι: Η ΟΠΚΕ τους “τσάκωσε” με 150 γραμμάρια κοκαΐνης

 

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ