ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑγροτικα ΝεαΈνωση Αγρινίου – Ζωοτροφές: Ακόμη πιο χαμηλές τιμές

Ένωση Αγρινίου – Ζωοτροφές: Ακόμη πιο χαμηλές τιμές

Ένωση Αγρινίου – Ζωοτροφές: Ακόμη πιο χαμηλές τιμές

Η Ένωση Αγρινίου κάνει πρόσθετη έκπτωση σε όλες τις ζωοτροφές, προκειμένου να ανταπεξέλθουν οι παραγωγοί στις δύσκολες καιρικές συνθήκες της περιόδου.

Ο Α. Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, στηρίζοντας έμπρακτα τους κτηνοτρόφους που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις δυσκολίες που αυτά έχουν δημιουργήσει στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης του Συνεταιρισμού, με απόφαση της διοίκησης μειώνει ακόμη περισσότερο τις τιμές στις ζωοτροφές, ώστε να μπορέσουν οι παραγωγοί να συντηρήσουν τις εκμεταλλεύσεις τους, δεδομένου του ότι οι ανάγκες έχουν δραματικά αυξηθεί.

Λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών οι κτηνοτρόφοι αναγκάζονται να έχουν σταβλισμένα τα ζώα τους, γεγονός που αυξάνει το κόστος διαβίωσής τους. Σε πλήρη αντίθεση με λογικές που θέλουν κάποιους να εκμεταλλεύονται τη συγκυρία και να αυξάνουν ενδεχομένως τις τιμές, η Ένωση Αγρινίου, σεβόμενη το ρόλο της και τον κτηνοτρόφο της περιοχής, προχωρά σε επιπλέον έκπτωση 5%, πέραν τον ήδη χαμηλών τιμών και των διευκολύνσεων, σε όλα τα είδη των ζωοτροφών, ακριβώς για να σταθεί αρωγός και σύμμαχος στη δύσκολη αυτή περίοδο. Η πρόσθετη έκπτωση 5% ισχύει μέχρι τα τέλη του έτους.

Οι κτηνοτρόφοι μπορούν να απευθύνονται στο Εργοστάσιο Παραγωγής Σύνθετων Ζωοτροφών και Πρώτων Υλών, έναντι του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Στάδιο) Αγρινίου, καθώς και στα υποκαταστήματά μας.

Τηλ. επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες, προ-παραγγελίες και την αναγκαία συνεννόηση για μεγάλες ποσότητες: 2641.0.69060
Οι παραγωγοί μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τον Εμπορικό Διευθυντή κ. Δήμο Μπέτσικα στο 6970988219 και στο 6972256079.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Άνοιξαν οι κάλπες και στην Αιτωλοακαρνανία – Δείτε που ψηφίζετε

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr