ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΈνωση Αγίου Δημητρίου : Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις λεηλασίες στο ΔΑΚ

Ένωση Αγίου Δημητρίου : Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις λεηλασίες στο ΔΑΚ

Ένωση Αγίου Δημητρίου : Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις λεηλασίες στο ΔΑΚ

Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος “Ένωση Αγίου Δημητρίου” καταγγέλλει δημόσια «ελλιπέστατα μέτρα φύλαξης εντός ΔΑΚ Αγρινίου» και τονίζει ότι αυτά «πρέπει να προβληματίσουν άπαντες και ιδίως τις αρμόδιες αρχές οι οποίες επί πολλών αντίστοιχων επεισοδίων εξακολουθούν να κωφεύουν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΕΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά στο ΔΑΚ Αγρινίου εκτυλίχθηκαν απίστευτες καταστάσεις που μας θλίβουν και μας απογοητεύουν.

Κατά τη διάρκεια του Α’ Ημιχρόνου της αναμέτρησης της Β’ Ομάδας της Ένωσης Αγίου Δημητρίου απέναντι στους Άτλαντες Αγρινίου, άγνωστοι εισήλθαν στα αποδυτήρια της ομάδας, παραβιάζοντας πόρτες, έσπασαν παράθυρα και αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα των ποδοσφαιριστών, χρηματικά ποσά και αθλητικό υλικό.

Θυμίζουμε ότι χθες, άγνωστοι διέρρηξαν ξανά τα αποδυτήρια του ΔΑΚ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Απόλλων Δοκιμίου – Αστέρας Μεσολογγίου. Δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο που άγνωστοι κλέβουν και λεηλατούν τα αποδυτήρια του ΔΑΚ.

Η διοίκηση της ομάδας μας και οι γονείς των ποδοσφαιριστών κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου, επιφυλασσόμενοι για κάθε εταίρο νόμιμο δικαίωμά τους.

Τα ελλιπέστατα μέτρα φύλαξης εντός ΔΑΚ Αγρινίου, πρέπει να προβληματίσουν άπαντες και ιδίως τις αρμόδιες αρχές οι οποίες επί πολλών αντίστοιχων επεισοδίων εξακολουθούν να κωφεύουν.

Ως Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω ενέργειες».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ