ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΈνωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: “Μιλήστε στα παιδιά σας για τον Φώτη Ζησιμόπουλο”

Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: “Μιλήστε στα παιδιά σας για τον Φώτη Ζησιμόπουλο”

Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: “Μιλήστε στα παιδιά σας για τον Φώτη Ζησιμόπουλο”

Με μια όμορφη ανάρτηση, η Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου συγχαίρει το νικητή Αγρινιώτη του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, στέλνοντας μήνυμα προς όλους τους γονείς να μιλήσουν στα παιδιά για τον Φώτη Ζησιμόπουλο.

Η ανάρτηση της Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου:

«ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟ!

Ο Φώτης μας έκανε για μια ακόμα φορά περήφανους κατακτώντας για 3η σερί χρονιά το Σπάρταθλον, τερματίζοντας στην 1η θέση και μάλιστα με ασύλληπτο ρεκόρ 19 ώρες και 55 λεπτά, σπάζοντας το στοιχειωμένο ρεκόρ (1984) του Κούρου!

Είναι μοναδικό αυτό που έχει καταφέρει ο Φώτης τα τελευταία χρόνια με τρομερή επιμονή, αγάπη για τον αθλητισμό, βάζοντας υψηλούς στόχους, δείχνοντας σε όλους μας ότι δεν έχει ταβάνι.

Πάνω απ’ όλα ο Αγρινιώτης αθλητής παρά τις μεγάλες επιτυχίες και το γεγονός ότι έχει γίνει αναγνωρίσιμος με τις διακρίσεις του σε όλη την Ελλάδα, παραμένει προσγειωμένος, προσηλωμένος στον σκοπό του και κάνει όλους εμάς που τον παρακολουθούμε απ’ έξω, να τον χειροκροτούμε ακόμα περισσότερο για όλα όσα πρεσβεύει.

Σπάνιος αθλητής, εξαιρετικός άνθρωπος, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο! Γονείς, μιλήστε στα παιδιά σας για τον Φώτη Ζησιμόπουλο, πρότυπο αθλητή, ανθρώπου, οικογενειάρχη!

Συγχαρητήρια Φώτη! Σε ευχαριστούμε για τις μοναδικές στιγμές!»

Αγρίνιο: Συνάντηση Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου με τον Κώστα Πιστιόλα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ