ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟι ένοπλες δυνάμεις γιόρτασαν

Οι ένοπλες δυνάμεις γιόρτασαν

Την τιμητική τους είχαν χθες τα σώματα ασφαλείας και όσοι τα υπηρετούν και τα υπηρέτησαν

 

Οι ένοπλες δυνάμεις γιόρτασαν

 

Ο δήμος Αγρινίου με την συνεργασία της Ένωσης Αποστράτων Αιτωλοακαρνανίας γιόρτασε τις Ένοπλες Δυνάμεις χθες 21η Νοεμβρίου

 

Με κάθε επισημότητα έγινε χθες ο εορτασμός των Ενόπλων Δυνάμεων στο Αγρίνιο, ημέρα επίσης των Εισοδίων της Θεοτόκου. Λόγω του εορτασμού, στα κεντρικά σημεία της πόλης έγινε σημαιοστολισμός, ενώ μετά την δύση του ηλίου είχε προγραμματιστεί η φωταγώγηση όλων των δημοσίων και δημοτικών καταστημάτων του δήμου, καθώς επίσης και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες. 

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί έγινε η έπαρση της σημαίας στην πλατεία Δημάδη, η τέλεση της επιμνημόσυνης δοξολογίας στην μητρόπολη του Αγρινίου, την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής και μετά το πέρας της οποίας έγινε ομιλία για τον εορτασμό από τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού του Νομού Αιτωλοακαρνανίας Υπ/μο ε.α. κ. Δημήτρη Κασβίκη.

Με την συνοδεία της φιλαρμονικής του δήμου Αγρινίου και με την απόδοση όλων των τιμών έγινε και επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων τόσο στο μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Δημάδη, όσο και στην προτομή του Βασιλείου Παναγόπουλου επί της οδού Μακρή, επίσης στο κέντρο του Αγρινίου. 

Στο τέλος του προγράμματος έγινε δεξίωση στην Λέσχη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αιτωλ/νίας, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του 239 Σ.Ε. Μεσολογγίου, της 131 Σμηναρχίας Μάχης Ακτίου, της Αστυνομίας με επικεφαλής τον διευθυντή κ Ματσούκα, της Πυροσβεστικής με επικεφαλής τον διοικητή κ Μπόκα, μελών της οικογένειας του Βασιλείου Παναγόπουλου και αντιδημάρχων με επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Γιώργο Παπαναστασίου, ο οποίος τίμησε την ημέρα από την αρχή των εκδηλώσεων.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr