ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΤο “Ενωμένο Εμπόριο” θα δώσει το “παρών” στις εκλογές για νέο Δ.Σ στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου

Το “Ενωμένο Εμπόριο” θα δώσει το “παρών” στις εκλογές για νέο Δ.Σ στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου

Το “Ενωμένο Εμπόριο” θα δώσει το “παρών” στις εκλογές για νέο Δ.Σ στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου

Τη στήριξη των εμπόρων του Αγρινίου που είναι μέλη του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης ζητάει με ανακοίνωσή της η Γραμματεία του συνδυασμού “Ενωμένο Εμπόριο”, εν όψει των αρχαιρεσιών.

Ολόκληρη η  ανακοίνωση

“Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισες

Σε λίγες ημέρες θα διεξαχθούν οι εκλογές στον Εμπορικό σύλλογο Αγρινίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης του συλλόγου.

Οι εκλογές αυτές είναι εξαιρετικά κρίσιμες και καθοριστικές πρώτα από όλα για την πορεία του ίδιου του συλλόγου μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων επτά μηνών, αλλά εξίσου καθοριστική θα είναι η επιλογή εκ μέρους των μελών του εκείνων των συναδέλφων που και θα εμπιστευθούν και θα στηρίξουν για να εκλεγούν στη νεα διοίκηση του Συλλόγου.

Το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει θα κληθεί αφ ‘ενός να επαναφέρει στο σύλλογο την ενότητα και αφ’ ετέρου να στηρίξει τις επιχειρήσεις των μελών του που δοκιμάζονται από ακόμη μια κρίση την τρίτη κατά σειρά τα τελευταία δεκατρία χρόνια αυτή της ενέργειας και της ακρίβειας.

Σε αυτές τις εκλογές όπως και το καλοκαίρι του 2020 ο συνδυασμός ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ που τον στελεχώνουν συνάδελφοι και συναδέλφισες της τοπική μας αγοράς θα πάρει μέρος σε αυτές τις εκλογές για να ζητήσει για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη και την στήριξη των συναδέλφων μελών του συλλόγου.

Ο συνδυασμός μας στα δύο χρόνια που είχε την πλειοψηφία στο Δ.Σ μετά από την δική σας στήριξη, στην πιο δύσκολη περίοδο που βρέθηκε ποτέ Δ.Σ, προτάσσοντας το ΕΜΕΙΣ προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να στηρίξει και να βοηθήσει τις επιχειρήσεις όχι μόνο των μελών του συλλόγου αλλά του συνόλου των εμπόρων της πόλης μας και της περιοχής μας.

Επιδιώξαμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των μικρών εμπορικών επιχειρήσεων της αγοράς και να ζητήσουμε στήριξη από τους πολιτικούς εκπροσώπους τόσο σε τοπικό, περιφερειακό αλλά και κεντρικό επίπεδο.

Κάναμε σύμπλευση με τους εμπορικούς συλλόγους όχι μόνο στον νομό μας και στην περιφέρεια αλλά και σε όλη τη χώρα κάνοντας ορατό τον σύλλογο μας πανελλαδικά .

Στα δυο χρόνια θητείας του Δ.Σ τόσο οι δηλώσεις και προφορικές παρεμβάσεις μας όσο και οι γραπτές ήταν μέσα στα πλαίσια που καθορίζονται από το θεσμικό ρόλο του οργάνου που εκπροσωπούμε. Ο τοξικός και διχαστικός λόγος ούτε μας εκφράζει ούτε μας χαρακτηρίζει και σαν ανθρώπους και πολύ περισσότερο ως εκπροσώπους θεσμικού οργάνου.

Εκείνο που επιδιώξαμε ήταν ο σεβασμός των διαφορετικών απόψεων και το συνδικαλιστικό ήθος.

Και σε αυτές τις εκλογές θέλουμε να κριθούμε από το έργο που κάναμε και κυρίως από τη συνολική μας στάση και συμπεριφορά.

Το επόμενο διάστημα και μέχρι τις εκλογές θα τοποθετηθούμε και με ανακοινώσεις μας για τις θέσεις μας αλλά και με την επικοινωνία που θα έχουμε στην αγορά με τους συναδέλφους”.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου έκοψε την πίτα του – Τι πρότεινε ο Μητροπολίτης (εικόνες – video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ