ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ ενόχληση του Γ. Παπαναστασίου για τις λοιδορίες

Η ενόχληση του Γ. Παπαναστασίου για τις λοιδορίες

Η ενόχληση του Γ. Παπαναστασίου για τις λοιδορίες

Απάντηση για τις πεζοδρομήσεις και τα ηλεκτρικά ποδήλατα
Από αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου την  έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες. Πριν προβεί στις ανακοινώσεις για το «ξεμπλοκάρισμα» της ανάπλασης του Πάρκου ο δήμαρχος Αγρινίου αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες της εφαρμογής των πεζοδρομήσεων πέριξ της πλατείας Δημοκρατίας. Θέμα που σε ορισμένα σημεία του έχει προκαλέσει προβληματισμούς.

«Το μόνο πράγμα που έχω να τονίσω για τις πεζοδρομήσεις είναι ότι έχουν γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων. Τελεία, μέχρι εκεί.» είπε χαρακτηριστικά μη κρύβοντας την ενόχλησή του για τις επικρίσεις που προκύπτουν από τις συζητήσεις γύρω από την κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.  Ο Γ. Παπαναστασίου πάντως είπε πως με τη συμπλήρωση ενός μήνα από την εφαρμογή των ρυθμίσεων θα υπάρξουν διορθώσεις, φέροντας το παράδειγμα με τα φανάρια της οδού Παπαφώτη.

Στην συνέχεια πάντως ο Γ. Παπαναστασίου παρέμεινε στο… ίδιο θέμα την ενόχλησή του για ορισμένα σχόλια αναφορικά με διάφορες δράσεις του δήμου Αγρινίου.«Για πολλά πράγματα η δημοτική αρχή λοιδορήθηκε. Σήμερα που η ηλεκτροκίνηση είναι απαίτηση της εποχής μας – και  δείτε για παράδειγμα την ποδηλατάδα της Αθήνας-  εμείς έχουμε υπογράψει ήδη σύμβαση για τα ηλεκτρικά ποδήλατα» είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πως «η εταιρεία που θα εγκαταστήσει τα ποδήλατα, θα αναλάβει και τη λειτουργία τους για τρία χρόνια. «Θα υπάρχουν άνθρωποι που θα τα συντηρούν και θα καταγράφουν ποιος έχει το κάθε ποδήλατο. Δεν ανακαλύψαμε τον τροχό. Προσπαθούμε να κάνουμε την πόλη μας μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη».

Εφημερίδα Συνείδηση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr