ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαEnergean: Περιβαλλοντικές επενδύσεις, μείωση ρύπων και κατανάλωσης πόρων για τη Μητέρα Γη

Energean: Περιβαλλοντικές επενδύσεις, μείωση ρύπων και κατανάλωσης πόρων για τη Μητέρα Γη

Energean: Περιβαλλοντικές επενδύσεις, μείωση ρύπων και κατανάλωσης πόρων για τη Μητέρα Γη

Μήνυμα για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για τη Μητέρα Γη έστειλε μέσω των λογαριασμών της στα Social Media η Energean, η εταιρία που αποτελεί τη μοναδική παραγωγό υδρογονανθράκων στην Ελλάδα, στον Πρίνο Καβάλας.

Η Energean, η οποία πλέον έχει επεκτείνει τη δραστηριότητας της στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Αδριατικής, τονίζει ότι για την εταιρία «κάθε ημέρα είναι ημέρα για τη Μητέρα Γη». Και επισημαίνει ότι επιδιώκει τη συνεχή βελτίωση του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, με στόχο τη συνεχή μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος και την αειφόρο ανάπτυξη.

Στην ανάρτηση αναφέρεσαι ότι ότι το 2018 η Energean κατάφερε να μειώσει την εκπομπή ρύπων, την κατανάλωση ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας καθώς και την χρήση θαλασσινού και πόσιμου νερού.

Αντίθετα, η εταιρεία από το 2016 αυξάνει σταθερά τις δαπάνες της για την περιβαλλοντική μέριμνα. Τη συγκεκριμένη πολιτική η Energean τη συνδυάζει και με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και, ειδικότερα, με τους Στόχους 6 (Καθαρό Νερό – Αποφυγή Σπατάλης Νερού), 7 (Ανεκτή Ενέργεια), 12 (Yπευθυνότητα στην Παραγωγική Διαδικασία) και 13 (Δράση για το κλίμα).

energypress.gr

4,4 εκατ. ευρώ στους Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας από το Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr