ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤοπικοΕνδιαφέρον στον 1ο Όμιλο

Ενδιαφέρον στον 1ο Όμιλο

Ενδιαφέρον στον 1ο Όμιλο

 

Τα σημαντικότερα ματς της τρίτης Κατηγορίας γίνονται στον πρώτο Όμιλο με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ντέρμπυ γειτόνων στις Παπαδάτες, όπου ο τυπικά γηπεδούχος ΑΟ Ζευγαρακίου θα παίξει με τον ΑΟ Παπαδατών με τις δύο ομάδες να μάχονται για την δεύτερη θέση, έχοντας 22 και 19 βαθμούς αντίστοιχα. Ο πρωτοπόρος Αράκυνθος Ματαράγκας (27 βαθμοί) παίζει στην έδρα  του Γαλατά που κάνει την μεγάλη προσπάθεια να μπει στην πρώτη τριάδα απέχοντας τρεις πόντους απ’ αυτή.

Στον δεύτερο Όμιλο έχει τη σημασία του η γειτονική αναμέτρηση του Άγιου Ανδρέα (πρώτος μαζί με τον Ρηγανά) κόντρα στην Γαβαλού. Επίσης ξεχωρίζει το ματς που δίνουν οι Άτλαντες ευρισκόμενοι στην τέταρτη θέση με 15 βαθμούς, με αντίπαλο τη Ρίγανη που τους καταδιώκει έχοντας 11 βαθμούς.

Η συνάντηση του ΑΟ Σπάρτο με την Χρυσοβίτσα είναι η σημαντικότερη στον τρίτο Όμιλο κι ενώ ο πρωτοπόρος Παναμβρακικός Μπούκας κάνει το ρεπό του. Στο μεταξύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση έκανε ο ΑΟ Ελαιοφύτου που απέκτησε τον έμπειρο  Γιώργο Κοκοσούλα (φωτο), από τον Αετό Σταμνάς.

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr