Ο ένας… καθάρισε

Ο ένας… καθάρισε

Ο Παναμβρακικός Μπούκας είναι η μόνη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας που έχει μόνο νίκες (13Χ13) και η πρώτη ομάδα η οποία εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο. Στους άλλους δύο Ομίλους της Γ΄ΕΠΣΝΑ συνεχίζουν να προπορεύονται Ματαράγκα και ΑΟ Ρηγανά, με διαφορετικές προϋποθέσεις η κάθε ομάδα.

 

Στον 1ο  Όμιλο ο Αράκυνθος Ματαράγκας δεν έπαιξε με τους Νέους Ναυπάκτου (αναβλήθηκε) έχει όμως τη διαφορά να κρατά τη πρώτη θέση, παρά τη νίκη που πέτυχε το Ζευγαράκι (4-1) επί του ουραγού Ηρακλή. Τα… σπουδαία ήταν στην εκτός έδρας νίκη των Παπαδατών κόντρα στον Αχελώο Νεοχωρίου, του οποίου η θέση στην τετράδα γίνεται ιδιαίτερα επισφαλής λόγω του Γαλατά που ακολουθεί στους δύο πόντους και έχει κάνει το ρεπό του.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ 34, ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ* 31, ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ 25, ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 22, Μ.ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΓΑΛΑΤΑ* 20, ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ* 20, ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ* 9, ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ* 5, ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΣ/ΓΙΟΥ*  4. Με αστερίσκο οι ομάδες που έκαναν το ρεπό και στον β΄γύρο. Ματαράγκα και Ακαδημία Ναυπάκτου έχουν αγώνα λιγότερο.

 

Ο Ρηγανάς νίκησε 0-2 τους Άτλαντες, ο Άγιος Ανδρέας 3-0 το Ελαιόφυτο κι όλα θα κριθούν στο μεταξύ τους ματς για την πρωτιά και την απ’ ευθείας άνοδο. Στο άλλο ματς του 2ου Όμιλου η Ρίγανη νίκησε 5-4 τη Γαβαλού.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ* 32, ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ* 31, ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ* 25, ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ* 18, ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ* 14, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ 14, ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ 13, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥ 11, ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ* 9. Με αστερίσκο οι ομάδες που έκαναν το ρεπό και στον β΄γύρο.

 

Ο 3ος Όμιλος έχει πρωταθλητή με τη… βούλα, αφού ο Παναμβρακικός νίκησε 0-1 τη Χρυσοβίτσα στις Φυτείες (φωτο) και την άφησε στην 4η θέση, να αισθάνεται την απειλή απ’ τα Σαρδήνινα, παρότι «σκόνταψαν» με την Κεχρινιά (0-0). Ο Αίας Αμφιλοχίας κατέκτησε το δεύτερο βαθμό του μετά το 2-2 με τη Σκουρτού.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ* 39, ΑΟ ΣΠΑΡΤΟΥ* 27, ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ* 26, ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ 25, ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΙΝΙΩΝ* 21, ΔΥΡΙΕΙΣ ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ 15, ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ* 8, ΑΕ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ* 5, ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ 2. Με αστερίσκο οι ομάδες που έκαναν το ρεπό και στον β΄γύρο.

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr