ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΈνας Αιτωλοακαρνάνας στην 11αδα ανασυγκρότησης της ΝΔ

Ένας Αιτωλοακαρνάνας στην 11αδα ανασυγκρότησης της ΝΔ

Ένας Αιτωλοακαρνάνας στην 11αδα ανασυγκρότησης της ΝΔ

Με γοργούς ρυθμούς προχωρεί η ανασύνταξη της ΝΔ από τον πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος στα πλαίσια της συλλογικότερης ηγεσίας, συγκρότησε με απόφασή του άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης  με τις κινήσεις του στην εσωκομματική σκακιέρα, επιχειρεί να ξεπεράσει την εσωστρέφεια και να δείξει ότι η ΝΔ ουσιαστικά ανασυγκροτείται, γυρίζοντας σελίδα.

Το άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο, ένα νέο όργανο που ουσιαστικά θα έχει κεντρικό ρόλο στην χάραξη της αντιπολιτευτικής στρατηγικής της ΝΔ, θα αποτελείται από κεντρικούς βουλευτές του κόμματος, δηλ. τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, τον γραμματέα της Κ.Ο. Γιάννη Πλακιωτάκη, τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Κυριάκο Μητσοτάκη, Άδωνι Γεωργιάδη και Γιάννη Βρούτση, τον γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο, τον γραμματέα στρατηγικού σχεδιασμού και προγράμματος Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον πρόεδρο του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη, τον εκπρόσωπο τύπο του κόμματος Κώστα Καραγκούνη, έναν σύμβουλο του κ. Σαμαρά (σ.σ. πιθανότατα τον Χρύσανθο Λαζαρίδη) και τέσσερα μέλη της Κ.Ο. του κόμματος.

Η ψηφοφορία για τα τέσσερα μέλη της Κ.Ο. θα είναι μυστική και θα γίνει την επόμενη εβδομάδα από το συγκεκριμένο σώμα.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ