ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΈνας ανανέωσε δύο φεύγουν

Ένας ανανέωσε δύο φεύγουν

Την ανανέωση της συνεργασίας με το Γιώργο Κούσα για ένα χρόνο ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός, ενώ ταυτόχρονα έλυσε το συμβόλαιο του Νταλμά πρόωρα, αν και ουσιαστικά είχε τελειώσει γι΄ αυτόν η θητεία του στον Παναιτωλικό.

Ούτως ή άλλως ο Νταλμά είχε υπογράψει έως τον Ιούνιο του 2014 και τόσο η παρουσία του αγωνιστικά, όσο και το περιστατικό στην αλλαγή του στον αγώνα πρωταθλήματος, είχαν προδιαγράψει ότι δεν είχε μέλλον στους κυανοκίτρινους.
Ο αρχηγός Γιώργος Κούσας συμφώνησε να παραμείνει μέχρι τον Ιούνιο του 2015 στην ομάδα και θα συμπληρώσει μια πενταετία στο Αγρίνιο. Στο διάστημα αυτό ο Κούσας έχει πάνω από 120 παιχνίδια με τον Παναιτωλικό και φέτος αγωνίστηκε σε 31 αγώνες και 2.922 αγωνιστικά λεπτά.
Στο μεταξύ ο Μπικέι δεν υπολογίζεται και προπονείται πλέον μόνος του, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις. Πάντως έως το απόγευμα της Πέμπτης δεν είχε εκδοθεί σχετική ανακοίνωση, όπως αρχικά ειπώθηκε από την ΠΑΕ για την Τετάρτη,
Στα αγωνιστικά ο Μπακάκης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ανέν την Πέμπτη προπονήθηκε κανονικά, με την ελπίδα τουλάχιστον ένας να αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ. Πρόβλημα παρουσιάστηκε και με τον Μπούντιμιρ που αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων και είναι επίσης αμφίβολος.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr