ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΈνας ακόμη Αγρινιώτικος πανωλεθρίαμβος με τη Μητρόπολη!

Ένας ακόμη Αγρινιώτικος πανωλεθρίαμβος με τη Μητρόπολη!

Ένας ακόμη Αγρινιώτικος πανωλεθρίαμβος με τη Μητρόπολη!

Ένας ακόμη Αγρινιώτικος πανωλεθρίαμβος με τη Μητρόπολη!

Τα νέα δεν ήταν τελικά αυτά που ψυλλιαζόταν οι υποψιασμένοι που είχαν τις “γκαραντί” πληροφορίες(ευχές, με άλλα λόγια…) ότι η Μητρόπολη Αγρινίου ήταν ante portas. Ήξεραν αυτοί, διάβαζαν πίσω από τις λέξεις αλλά πήγαν… κουβά!

Επιβεβαιώθηκαν όσοι έλεγαν ότι το Μεσολόγγι έκανε κινητοποίηση, στο Αγρίνιο για ακόμη μια φορά είχε πολλή… ζέστα και το αποτέλεσμα ήταν να κρυφτεί η κυβέρνηση πίσω από τις επερχόμενες εκλογές και να μην θελήσει να χάσει ψηφαλάκια.

“Μα, έτσι θα χάσει ψηφαλάκια από το Αγρίνιο“, θα σκεφτεί κάποιος. Αμ, δε!

Το Αγρίνιο, ως πόλη, είναι υπεράνω σε κάτι τέτοιο. Η κρατούσα αντίληψη διατυμπανίζει ότι εδώ δεν θέλουμε σχολές για σουβλάκια και ενοίκια, δεν θέλουμε βιομηχανίες που μολύνουν, δεν θέλουμε φουλ δουλειά τώρα το καλοκαίρι γιατί πρέπει να πάρουν τα ρεπό τους οι πωλήτριες (η σκέψη να τα πάρουν όταν πρέπει είναι αντι-αγρινιώτικη!).

Και φυσικά δεν θέλουμε ανάμιξη στα ζητήματα της Εκκλησίας. Άλλωστε, είμεθα υπέρ του πλήρους διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας που κι αυτός από το Αγρίνιο θα ξεκινήσει, όπως το ξήλωμα των σχολών από δω ξεκίνησε με το μοναδικό πανελλαδικά πανεπιστήμιο που καταργήθηκε!

Άσε που δεν μας νοιάζουν οι θέσεις δημοσίων υπαλλήλων ή, εν γένει, διοίκησης, διότι είμεθα “λαρτζ” δεν τις χρειαζόμαστε ιδιαίτερα, σιγά μην… αφαιμάξουμε το Μεσολόγγι

Τώρα πως καταλήξαμε να είμαστε στο Αγρίνιο σχεδόν αποκλειστικά δημόσιοι υπάλληλοι, συνταξιούχοι κι επιδοτούμενοι, αυτό είναι άλλου… Μητροπολίτη ευαγγέλιο!

Ή, μάλλον, άλλων καθοδηγητών και “ιερατείων” επίτευγμα.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Σχεδόν έτοιμο το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ