ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΈναρξη εγγραφών του τμήματος ιστιοπλοίας τριγώνου του ΝΟΜ

Έναρξη εγγραφών του τμήματος ιστιοπλοίας τριγώνου του ΝΟΜ

Έναρξη εγγραφών του τμήματος ιστιοπλοίας τριγώνου του ΝΟΜ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στη Διοίκηση των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στη Ναύπακτο, για την ευγενική παραχώρηση 2 σκαφών optimist για τις ανάγκες λειτουργίας του τμήματος ιστιοπλοίας τριγώνου του Ν.Ο.Μεσολογγίου.
Με αυτή τους την κίνηση τα Εκπαιδευτήρια Πάνου συμβάλλουν ενεργά στην ανάδειξη του αθλήματος της ιστιοπλοΐας αλλά και στις αξίες του ναυταθλητισμού στην περιοχή.
Ο Ναυτικός Όμιλος με 5 πλέον αξιόπλοα σκάφη optimist, θα συνεργασθεί με τα Εκπαιδευτήρια Πάνου, τα οποία από τον Σεπτέμβριο του 2017 δέχονται μαθητές από το Μεσολόγγι και την ευρύτερη περιοχή, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν Γνώσεις, Δεξιότητες και Αξίες μέσα από σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθοδολογίες.
Τα μαθήματα του τμήματος ιστιοπλοΐας για παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω θα γίνονται κάθε Σ/Κ στο λιμάνι Μεσολογγίου. Οσοι γονείς ενδιαφέρονται να φέρουν τα παιδιά τους μπορούν μα επικοινωνήσουν στα τηλ 6931036454 – 2631026970 & email : nommes@live.gr site : nommes.gr

Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου: Παράταση στη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr