ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΕναλλακτικές εξετάζονται για τα σκουπίδια στο Μεσολόγγι

Εναλλακτικές εξετάζονται για τα σκουπίδια στο Μεσολόγγι

Εναλλακτικές εξετάζονται για τα σκουπίδια στο Μεσολόγγι

Εναλλακτικές εξετάζονται για τα σκουπίδια στο Μεσολόγγι

Ενώ ζητείται η κατανόηση των δημοτών

Με τα σκουπίδια μετά τη διακοπή λειτουργία του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου να συσσωρεύονται όχι μόνο στα περιφερειακά σημεία του Δήμου Μεσολογγίου και με τον προβληματισμό των κατοίκων να αποτυπώνεται όλο και πιο έντονα στα social media, η αρμόδια αντιδήμαρχος του Περσεφόνη Μελαχρή με ανακοίνωσή της εξηγεί τους λόγους της μειωμένης συχνότητας στην αποκομιδή. Ζητά βέβαια την κατανόηση των δημοτών, ενώ αναφέρει πως εξετάζονται εναλλακτικά σενάρια για την επίλυση του προβλήματος μέχρι την επαναλειτουργία του ΧΥΤΑ.

Αναλυτικά αναφέρει:

Τις προηγούμενες ημέρες αλλά και σήμερα παρατηρείται αύξηση των απορριμμάτων πέριξ των κάδων της πόλης αλλά και των οικισμών σε όλο το Δήμο.

Θέλουμε να πληροφορήσουμε τους συνδημότες μας ότι η μείωση της συχνότητας της αποκομιδής οφείλεται στο ότι τα απορρίμματα του Δήμου μεταφέρονται στο ΧΥΤΑ Ναυπακτίας του οποίου το ωράριο, οι μέρες λειτουργίας αλλά και η απόσταση δε βοηθούν στην πλήρη αποκομιδή στο Δήμο μας.

Ήδη εξετάζονται εναλλακτικές μέχρι την πλήρη επαναλειτουργία του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου, ενώ το πλυντήριο του Δήμου πλένει καθημερινά όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία όπου παρατηρήθηκε μεγάλη συγκέντρωση σκουπιδιών.

Στο διάστημα αυτό ζητάμε την κατανόησή σας προκειμένου να μειωθεί η συχνότητα απόρριψης για να μη δημιουργούνται σωροί γύρω από τους κάδους,  διαβεβαιώνοντάς σας ότι το συντομότερο δυνατόν το πρόβλημα θα επιλυθεί και η αποκομιδή θα επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς.

Εφημερίδα “Συνείδηση”  

Τα πορίσματα αποκαλύπτει σήμερα ο Κ. Λύρος – Σε timing όχι τυχαίο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr