ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικοςΈνα πόντο απ’ το «όνειρο»

Ένα πόντο απ’ το «όνειρο»

 

Για τρεις δεκαετίες το «όνειρο» των φιλάθλων του Παναιτωλικού ήταν να ξαναβρεθεί στην Α΄Εθνική και με την δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του σ’ αυτήν (τρίτη σε τέσσερα χρόνια) φαίνεται να έχει όλες τις δυνατότητες να σταθεροποιηθεί για αρκετά ακόμα. Όμως… τρώγοντας έρχεται και η όρεξη, οπότε σε ένα πρωτάθλημα χαμηλών «ταχυτήτων» το όραμα της εξόδου σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι απόλυτα λογικό και οι κυανοκίτρινη στη «δύση» του 2014 βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πίσω από τη πέμπτη θέση που οδηγεί σ’ αυτό το επίτευγμα.

Σαφώς είναι νωρίς ακόμα καθώς υπολείπονται δύο αγώνες για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, αλλά η παρούσα εικόνα σε συνδυασμό με την δυναμική των άλλων ομάδων, αφήνει περιθώρια για πολλές αισιόδοξες σκέψεις. Βέβαια πρώτα πρέπει να διευθετηθούν θέματα της ομάδας που έχουν να κάνουν με το ρόστερ. Τέτοια είναι η παραμονή ή όχι του Μαρτίνες (όπως κι άλλων ποδοσφαιριστών) σε συνδυασμό με την σωστή μεταγραφική ενίσχυση σε θέσεις που διαπιστώνονται αδυναμίες.

Με την ευκαιρία της μη διεξαγωγής του αγώνα με τη Νίκη Βόλου και μετά το… ξεκούραστο τρίποντο ο Μάκης Χάβος την Κυριακή έδωσε άδεια στους παίκτες του έως το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου. Άλλωστε στις 4 Ιανουαρίου υπάρχει το κομβικό ματς με την Βέροια που καταλαμβάνει την 5η θέση σήμερα, ακολουθεί η αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου (Πέμπτη 8 Ιανουαρίου) που λογικά θα παίξουν λίγοι βασικοί, στη συνέχεια ο Παναιτωλικός υποδέχεται τα Γιάννενα στις 11 Ιανουαρίου, στις 14 υποδέχεται τον Ο.Φ.Η. και στις 18 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό.

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr