ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΕμβολιασμοί – παιδιά: Το Παίδων Πεντέλης θα γίνει mega εμβολιαστικό κέντρο

Εμβολιασμοί – παιδιά: Το Παίδων Πεντέλης θα γίνει mega εμβολιαστικό κέντρο

Εμβολιασμοί – παιδιά: Το Παίδων Πεντέλης θα γίνει mega εμβολιαστικό κέντρο

Το Παίδων Πεντέλης θα γίνει mega εμβολιαστικό κέντρο για παιδιά. Περίπου 40.000 νέα ραντεβού για τον εμβολιασμό παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών αναμένεται να ανοίξουν μέχρι τη Δευτέρα (10.1.2022), όπως αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Όπως είπε ο Μάριος Θεμιστοκλέους στο Open οι γονείς που είχαν κλείσει ραντεβού σε περιοχή μακριά από τον τόπο κατοικίας του – καθώς τουλάχιστον σε 20 περιοχές τα ραντεβού είχαν καλυφθεί – θα μπορέσουν να επισπεύσουν το ραντεβού των παιδιών τους.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε τα όσα είχε δηλώσει η Μίνα Γκάγκα στην ΕΡΤ1 σχετικά με τη δημιουργία Mega εμβολιαστικού κέντρου για παιδιά. Αποκάλυψε πως το Μέγκα εμβολιστικό κέντρο για παιδιά θα γίνει στο Παίδων Πεντέλης, ενώ η απόφαση αναμένεται να υπογραφεί εντός της εβδομάδας.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί παρά τον αρχικό δισταγμό, είναι αυξημένη η ζήτηση για ραντεβού για τα παιδικά εμβόλια. Υπενθύμισε, δε, πως τα εμβόλια δεν είναι ίδια με των ενηλίκων καθώς περιέχουν μόνο το 1/3 της δόσης.

newsit.gr

Self test – Μαθητές, καθηγητές: Έχουν διατεθεί πάνω από 6 εκατ., υπάρχει απόθεμα για διακούχους

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ