ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Συνάντηση Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Ν. Καραπάνο

Μεσολόγγι: Συνάντηση Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Ν. Καραπάνο

Μεσολόγγι: Συνάντηση Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Ν. Καραπάνο

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών & Διοικητικών του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο την Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου.

Παρόντες εκ μέρους της διοίκησης ήταν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος και οι αντιπρόεδροι Νίκος Ρήγας και Χρήστος Κοντούλας, οι οποίοι μετέφεραν τις ευχές τους για καλή χρονιά στα αιρετά στελέχη και στους υπαλλήλους του Δήμου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της τοπικής αγοράς, με προεξέχον το πάγιο αίτημα του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου οι διαγωνισμοί του Δήμου να μένουν σε επιχειρήσεις του Μεσολογγίου κατά το δυνατό.

Στο πλαίσιο αυτό ο Αντιδήμαρχος κ. Καραπάνος διαβεβαίωσε τον πρόεδρο κ. Πασιόπουλο ότι αυτό αποτελεί ζήτημα προτεραιότητας για τον Δήμο και κατά συνέπεια οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν στενότερα προς αυτή την κατεύθυνση.

Εστία τεχνολογικής εκπαίδευσης για παιδιά του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού και του Γυμνασίου στη Ναύπακτο (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ