ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΕμποροβιομηχανικός Μεσολογγίου: Ζητάει ΑΤΜ για ΑμεΑ και ηλικιωμένους σε κεντρικό σημείο της αγοράς

Εμποροβιομηχανικός Μεσολογγίου: Ζητάει ΑΤΜ για ΑμεΑ και ηλικιωμένους σε κεντρικό σημείο της αγοράς

Εμποροβιομηχανικός Μεσολογγίου: Ζητάει ΑΤΜ για ΑμεΑ και ηλικιωμένους σε κεντρικό σημείο της αγοράς

Επανέρχεται στο θέμα του ATM που θα εξυπηρετεί ανάγκες Ατόμων με Αναπηρίες και ηλικιωμένους, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος στο Μεσολόγγι.

Τι αναφέρεται σε επιστολή του προς την Εθνική Τράπεζα:

“Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου σας επαναπροωθεί το αίτημα που σας έχει καταθέσει πολλάκις με τηλεφωνικές επικοινωνίες και επιστολές του για την τοποθέτηση ενός Μηχανήματος Αυτόματων Συναλλαγών (ATM) σε κεντρικό σημείο εντός της αγοράς του Μεσολογγίου, το οποίο να είναι εύκολα προσβάσιμο από ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και ΑΜΕΑ.

Τα δύο ATM του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας βρίσκονται πάνω σε πεζόδρομο ήπιας κυκλοφορίας και αυτό δημιουργεί πλείστα κυκλοφοριακά θέματα, καθώς πολλοί ηλικιωμένοι άνθρωποι αναγκάζονται να παρκάρουν παράνομα πάνω στον πεζόδρομο για να χρησιμοποιήσουν το μηχάνημα.

Επιπλέον για να φτάσει κάποιος στα υπάρχοντα ΑΤΜ δεν έχει άλλη επιλογή από το να ανέβει σκαλοπάτια, γεγονός που αποκλείει την πρόσβαση σε τραπεζικές συναλλαγές δια ζώσης για μια πολύ σημαντική κοινωνική ομάδα, δηλαδή τα άτομα με αναπηρία.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας προκειμένου να επιλυθεί το σημαντικό αυτό ζήτημα.

Σας ενημερώνουμε ότι η παρούσα επιστολή θα κοινοποιηθεί στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), καθώς και στα ΜΜΕ”

Επιφανειακός σεισμός 3,7 Ρίχτερ στην Άμφισσα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ