ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΕμποροβιομηχανικός Μεσολογγίου: Συμμετέχει στην κινητοποίηση για το Νοσοκομείο στις 15 Φεβρουαρίου

Εμποροβιομηχανικός Μεσολογγίου: Συμμετέχει στην κινητοποίηση για το Νοσοκομείο στις 15 Φεβρουαρίου

Εμποροβιομηχανικός Μεσολογγίου: Συμμετέχει στην κινητοποίηση για το Νοσοκομείο στις 15 Φεβρουαρίου

Να κλείσουν τα καταστήματά τους για ένα δίωρο προκειμένου να συμμετάσχουν σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας για την υποστελέχωση του Νοσοκομείου του Μεσολογγίου προτρέπει τα μέλη του ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος.

H κινητοποίηση έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, 15 Φεβρουαρίου.

Το κάλεσμα του Συλλόγου:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου σας καλεί να συμμετάσχετε στην κινητοποίηση που έχουν καλέσει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου και η ΕΙΝΝΑΑ για την ερχόμενη Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, με κύρια αιτήματα τη στελέχωση του Νοσοκομείου μας και την αποσύνδεσή του από το Νοσοκομείο Αγρινίου.

Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., ο Σύλλογός μας προτρέπει τους συναδέλφους να προχωρήσουν στο κλείσιμο των καταστημάτων τους από τις 12:00 ως τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, 15 Φεβρουαρίου, προκειμένου οι ίδιοι και οι υπάλληλοί τους να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Η συνεχιζόμενη και συστηματική υποβάθμιση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου με απώτερο στόχο το κλείσιμό του είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους μας και η ανακοπή της εξαρτάται άμεσα από τη δυναμική αντίδραση των κατοίκων της πόλης, με την όσο το δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή στην κινητοποίηση της ερχόμενης Τετάρτης.

Πέθανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανούσος Βολουδάκης – Θλίψη στα Χανιά

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ