ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΕμποροβιομηχανικός Μεσολογγίου: Πώς συμβάλλει στο χτίσιμο καταναλωτικής συνείδησης

Εμποροβιομηχανικός Μεσολογγίου: Πώς συμβάλλει στο χτίσιμο καταναλωτικής συνείδησης

Εμποροβιομηχανικός Μεσολογγίου: Πώς συμβάλλει στο χτίσιμο καταναλωτικής συνείδησης

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου ενημερώνει για την προωθητική ενέργεια της κατασκευής 700 υφασμάτινων σακουλών, τις οποίες θα δώσει στις επιχειρήσεις – μέλη του προς διανομή στο καταναλωτικό κοινό.

Στις υφασμάτινες σακούλες αναγράφεται το σλόγκαν «Στηρίζουμε τα καταστήματα της πόλης μας!» στη μία όψη, ενώ στην άλλη είναι αποτυπωμένο το λογότυπο της ιστοσελίδας του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης, visitmes.gr.

“Η ενέργεια αυτή έχει διττό σκοπό. Κατά πρώτον, στη δύσκολη από οικονομικής άποψης εποχή που διανύουμε, ο Σύλλογός μας φιλοδοξεί να συμβάλλει στο χτίσιμο καταναλωτικής συνείδησης ώστε να στηριχθεί όσο το δυνατό περισσότερο η τοπική αγορά, αναγνωρίζοντας πόσο αναγκαία είναι η αύξηση της καταναλωτικής κίνησης για τη βιωσιμότητα των καταστημάτων της περιοχής μας”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνεται:

“Κατά δεύτερον θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς τους καταναλωτές για τη χρησιμότητα της ανακύκλωσης, η οποία καθίσταται πλέον επιβεβλημένη εξαιτίας της όξυνσης του προβλήματος που αντιμετωπίζει η πόλη μας με τη διαχείριση των σκουπιδιών.

Με τη μείωση της χρήσης πλαστικών σακουλών και την αντικατάστασή τους με υφασμάτινες σακούλες πολλαπλής χρήσης οφείλουμε να συνδράμουμε όλοι μας στην προστασία του περιβάλλοντος και στην εξασφάλιση ενός καλύτερου αύριο για τις μελλοντικές γενιές”.

Άνοιγμα στους νέους κάνει η κυβέρνηση – Στο τιμόνι οι 17άρηδες – Ψηφίζεται σήμερα ο νόμος για δίπλωμα οδήγησης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr