ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΕμπορικός Σύλλογος για Πανεπιστήμιο : “Ο πρωθυπουργός να διορθώσει την αδικία σε βάρος του Αγρινίου”

Εμπορικός Σύλλογος για Πανεπιστήμιο : “Ο πρωθυπουργός να διορθώσει την αδικία σε βάρος του Αγρινίου”

Εμπορικός Σύλλογος για Πανεπιστήμιο : “Ο πρωθυπουργός να διορθώσει την αδικία σε βάρος του Αγρινίου”

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού ώστε να επανορθωθεί η αδικία σε βάρος του Αγρινίου μετά τις εξελίξεις στο θέμα του Πανεπιστημίου, ζητάει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.  

Σε ανακοίνωση εκφράζεται η αγανάκτηση των μελών του κλάδου για των “αφανισμό” Σχολών και την αδυναμία να ικανοποιηθεί το πάγιο αίτημα για οριστική λύση.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου: 

“Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου, με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα του Πανεπιστημίου και ιδιαίτερα για τις μεθοδεύσεις που γίνονται από την πλευρά της Κυβέρνησης, σε συνεργασία με τo Πανεπιστήμιο Πατρών, που σκοπό έχουν τον αφανισμό των Πανεπιστημιακών σχολών στη πόλη μας, θέλει να δηλώσει όχι μόνο την αντίθεση του αλλά και την έντονη αγανάκτηση του.
Είχαμε τονίσει σε πρόσφατη ανακοίνωση μας, μετά και το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, στις 19-2-2021, για Επανίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας ότι αυτή πρέπει να στηριχθεί από όλους τους φορείς της πόλης μας καθώς και από τους πολιτικούς εκπροσώπους του νομού μας για να υπάρξει μόνιμη και οριστική λύση στο θέμα αυτό.
Καλούμε τον Πρωθυπουργό να παρέμβει άμεσα ώστε δοθεί λύση που να δικαιώνει τις προσπάθειες δεκαετιών και η πόλη μας να έχει το Πανεπιστήμιο που της αξίζει”.

“Συμμαχία Πολιτών” για Πανεπιστήμιο: “Απαράδεκτες οι μεθοδεύσεις των κυβερνώντων”- “Έλλειψη ομοψυχίας των Αιτωλοακαρνάνων”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr