ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕμπορικός Αγρινίου: “Όχι στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας”

Εμπορικός Αγρινίου: “Όχι στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας”

Εμπορικός Αγρινίου: “Όχι στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας”

Την αντίθεσή του σε οποιαδήποτε προσπάθεια απελευθέρωσης του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων αλλά και στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου.

Στην ανακοίνωση της Διοίκησης του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

“Πριν λίγες ημέρες η Κυβέρνηση πήρε απόφαση (Αρ 29922/13-5-2021) που προέβλεπε την δυνατότητα λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές 16 και 23 Μαΐου.

Και αυτό έγινε με το επιχείρημα της ενίσχυσης της αγοράς λόγω των υποχρεωτικών και για πολλούς μήνες κλειστών καταστημάτων.

Είναι βέβαιο ότι τέτοιες αποφάσεις ευνοούν αποκλειστικά και μόνο τις μεγάλες αλυσίδες των πολυεθνικών ομίλων οι οποίες πιέζουν συνεχώς προς αυτή τη κατεύθυνση.

Η Αγορά αυτή την εξαιρετικά δύσκολη και κρίσιμη περίοδο δεν χρειάζεται επιπλέον χρόνο λειτουργίας αλλά κυρίως γενναία μέτρα στήριξης και αυτά για όσο χρόνο απαιτηθούν, για να μπορέσουν να επιβιώσουν οι μικρές επιχειρήσεις και να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου με αφορμή αυτή την απόφαση της Κυβέρνησης θέλει να δηλώσει με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεση του στη κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας καθώς και στην απελευθέρωση του ωραρίου”.

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Διαδικτυακή επιστημονική ημερίδα για την Σκλήρυνσης κατά Πλάκας

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr