ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΗ «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» για το πενθήμερο στον Ε.Σ.Α.

Η «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» για το πενθήμερο στον Ε.Σ.Α.

Η «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» για το πενθήμερο στον Ε.Σ.Α.

Ο Συνδυασμός που σήμερα κατέχει την οριακή πλειοψηφία στο ΔΣ με 5 ψήφους στις 9 προέβη σε μια πρωτοφανή ενέργεια για την ιστορία του Συλλόγου. ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ θεώρησε ότι η δική τους άποψη, η δική τους απόφαση, το δικό τους γούστο και οι δικές τους δεσμεύσεις προς τρίτους είναι πάνω από την άποψη των μελών.

Εκτρέπονται για άλλη μια φορά και φέτος συνδικαλιστικά και προσπαθούν να μετατρέψουν το ΔΣ του ΕΣΑ από εκτελεστικό όργανο των αποφάσεων των μελών του σε δικτάτορα που αποφασίζει και διατάζει. Θέλουν μια αγορά μπάχαλο και προτείνουν να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει και για αυτό άλλωστε σε κάθε τους δήλωση υπερτονίζουν το προαιρετικό.

Ο Συνδυασμός «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» τις πρακτικές αυτές: τις ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ

και επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώσει και να προστατεύσει τα μέλη του αποκαλύπτοντας όλα όσα γίνονται και τον τρόπο που διοικείται σήμερα ο Σύλλογος.
Ο τρόπος που διάλεξαν μόνοι τους να αποφασίσουν για το πενθήμερο είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου. Σας είχαμε προϊδεάσει για τις ενέργειες τους αλλά δε θα επεκταθούμε περαιτέρω στο συγκεκριμένο κείμενο. Έπεται συνέχεια…

ΥΓ: Προς το παρόν επιλέγουμε να μην κάνουμε χρήση των δυνατοτήτων που μας δίνει το καταστατικό και δε θα εκκινήσουμε διαδικασίες αποψίλωσης του ΔΣ, προκειμένου να προστατεύσουμε το Σύλλογο και να μη τον οδηγήσουμε άμεσα σε εκλογές.

Αιτωλοακαρνανία: Που θα πραγματοποιηθούν αύριο δωρεάν rapid test

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr