ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: “Οι βιτρίνες μας είναι για τα εμπορεύματά μας και όχι για να ευχαριστούμε τους δήθεν ευεργέτες μας”

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: “Οι βιτρίνες μας είναι για τα εμπορεύματά μας και όχι για να ευχαριστούμε τους δήθεν ευεργέτες μας”

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: “Οι βιτρίνες μας είναι για τα εμπορεύματά μας και όχι για να ευχαριστούμε τους δήθεν ευεργέτες μας”

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Τετάρτη βράδυ 02/09/20 έγινε το δεύτερο διοικητικό συμβούλιο. Στο συγκεκριμένο συμβούλιο δεν αναφέρθηκε ποτέ και δεν συζητήθηκε ποτέ ως θέμα η ευχαριστήρια αφίσα για την αποζημίωση ειδικού σκοπού.

Πέμπτη πρωί 03/09/20 προς έκπληξή μας, λάβαμε με email ενημέρωση από το Δ.Σ. στο οποίο ανήκουμε για τη συγκεκριμένη αφίσα.

Παρασκευή μεσημέρι 04/09/20 μετά τις αντιδράσεις και το χλευασμό που επέφερε η ενημέρωση του Δ.Σ. (εν αγνοία μας επαναλαμβάνουμε) σε διάφορα πηγαδάκια εμπόρων στην τοπική αγορά, προσπάθησαν να τα συμμαζέψουν με ετεροχρονισμένο δελτίο τύπου που δηλώνει την πλήρη αντίθεση μας.

Ως συνδυασμός οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ερωτηθήκαμε και συμφωνήσαμε ως προς το πνεύμα του δελτίου τύπου του Δ.Σ. του Ε.Σ.Α. (04/09/20) που κοινοποιήθηκε και στα τοπικά Μ.Μ.Ε. αλλά και προσωπικά διακινήθηκε μέσω email στον καθένα από εσάς (με εξευγενισμένο για τα δικά μας γούστα λεξιλόγιο). Ωστόσο δεν ερωτηθήκαμε και δε συναινέσαμε ποτέ να σας ενημερώσουμε για αυτή την ΑΣΤΕΙΑ απαίτηση του Υπουργείου όσων αφορά την τοποθέτηση αφίσας στις βιτρίνες μας. Να ευχαριστούμε τους κυρίους που μας επέβαλλαν 2μηνο λουκέτο των καταστημάτων μας ενώ ταυτόχρονα επέτρεπαν αθέμιτα στα supermarket και τα e-shopνα πουλάνε τα προϊόντα μας ( δεν αναφερόμαστε σε τρόφιμα);;;

Εάν μας ρωτούσαν,ως όφειλαν να πράξουν ο πλειοψηφών συνδυασμός στο Δ.Σ ,θα καταθέταμε την άποψη πως οποιαδήποτε ενημέρωση για αυτό το ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ μέτρο θα έπρεπε να συνοδεύεται ταυτόχρονα με επικριτική προς το αρμόδιο Υπουργείο ανακοίνωση και δήλωση της πλήρους αντίθεσής μας.

Τονίζουμε το λάθος χειρισμό από την ηγεσία του Δ.Σ. και ελπίζουμε να μην επαναληφθεί.

Οι βιτρίνες μας είναι για τα εμπορεύματά μας και όχι για να ευχαριστούμε τους δήθεν ευεργέτες μας.

«ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»

Τέλος η δωρεάν μετακίνηση για παιδιά έως 6 ετών με το ΚΤΕΛ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr