ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΑγρίνιο: Η Εμπορική Συλλογική Κίνηση για τις εκλογικές διαδικασίες του Συλλόγου

Αγρίνιο: Η Εμπορική Συλλογική Κίνηση για τις εκλογικές διαδικασίες του Συλλόγου

Αγρίνιο: Η Εμπορική Συλλογική Κίνηση για τις εκλογικές διαδικασίες του Συλλόγου

Η Εμπορική Συλλογική Κίνηση χαιρετίζει τους συναδέλφους που μετείχαν με υψηλό ποσοστό συμμετοχής της τάξης του 83% στις εκλογικές διαδικασίες του Συλλόγου μας είτε ως υποψήφιοι είτε ως ψηφίσαντες.

Ελπίζουμε, και εμείς από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε,να έχουν τέτοια ποσοστά συμμετοχής και οι συνελεύσεις και οι όποιες δράσεις του συλλόγου μας.
Η μη ύπαρξη πλειοψηφίας από ένα συνδυασμό στο ΔΣ όχι μόνο δεν μας προβληματίζει, αλλά μας χαροποιεί, καθώς δίνει τη δυνατότητα αλλά και την υποχρέωση πλέον σε κάθε συνδυασμό να προσπαθήσει, να επιχειρηματολογήσει και να πείσει το συμβούλιο για να περάσει τις προτάσεις του.
Έτσι ελπίζουμενα πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους συναδέλφους μας μέσω συνεργασιών, σύνθεσης αλλά και αντιπαράθεσης απόψεωνόπου και όποτε χρειαστεί

Τα μέλη του Συλλόγου μας, ανέδειξαν την Εμπορική Συλλογική Κίνηση πρώτη δύναμη στο ΔΣ του ΕΣΑ με 94 ψήφους έναντι 92 και 20 ψήφων για τους άλλους 2 συνδυασμούς.
Για τους αντιπροσώπους δε στην Ομοσπονδία μας, τα μέλη του Συλλόγου μας, ανέδειξαν την Εμπορική Συλλογική Κίνηση πρώτη δύναμη με πολύ μεγαλύτερη διαφορά, 102 ψήφοι έναντι 79 και 22 ψήφων για τους άλλους 2 συνδυασμούς.
Για την Εμπορική Συλλογική Κίνηση φυσικά αυτό δεν αλλάζει κάτι, καθώς συνεχίζουν να μας δεσμεύουν οι προεκλογικές μας δεσμεύσεις και το καταστατικό του Συλλόγου μας, επιδιώκοντας πάντα το καλό των μικρών οικογενειακών ή αυτοαπασχολούμενων επιχειρήσεων της περιοχής μας.

Εμπορική Συλλογική Κίνηση

Elite League: Πήρε το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αγρινίου από την Καβάλα με 106-119

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ