ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΕμμέσως η καταγγελία εμπλοκής εξωγενών παραγόντων στον Εμπορικό Σύλλογο

Εμμέσως η καταγγελία εμπλοκής εξωγενών παραγόντων στον Εμπορικό Σύλλογο

Εμμέσως η καταγγελία εμπλοκής εξωγενών παραγόντων στον Εμπορικό Σύλλογο

H «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» ανακοίνωσε τους υποψήφιους της στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 19 και 20 Αυγούστου 2020 στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου.

Ωστόσο στο μήνυμα της προς τους εμπόρους προβαίνει και σε ένα σχόλιο με ιδιαίτερο νόημα. Σημειώνει πως «οι εκλογές στο Σύλλογό μας, αφορούν εμάς και τα μέλη του Συλλόγου μας. Δημοτικές αρχές, Δημοτικές παρατάξεις, υπεύθυνοι βουλευτικών γραφείων κ.λπ., πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να ενδώσουν στις φιλικές επιθέσεις και να εμπλακούν. Τα πολιτικά κόμματα, οι συνδικαλιστικές τους παρατάξεις, ασφαλώς και νομιμοποιούνται να το πράξουν, αρκεί να βγουν δημόσια να το δηλώσουν».

Κάνοντας λόγο για φιλικές επιθέσεις σε αυτοδιοικητικούς παράγοντες και βουλευτικά γραφεία να εμπλακούν προφανώς οι… κεραίες της «Εμπορικής Συλλογικής Κίνησης» έχουν «πιάσει» τέτοιες προσπάθειες. Υπ’ αυτή την έννοια έχουμε μια έμμεση καταγγελία από την πλευρά της «Εμπορικής Συλλογικής Κίνησης».

Από την άλλη όμως προκαλεί εντύπωση πως γίνεται –σύμφωνα με την «Εμπορική Συλλογική Κίνηση» -τα πολιτικά κόμματα να νομιμοποιούνται να εμπλακούν στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου υπό την αίρεση της δημοσιοποίησης από την πλευρά τους.

Εφημερίδα Συνείδηση

Κορονοϊός: 203 νέα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr