Ελπίδα: Αποκαλύπτει για τη “γειτονιά των διασήμων” στο Πόρτο Ύδρα

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε η Ελπίδα. Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης, παραχωρώντας μία εφ’…

elpida-1

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε η Ελπίδα. Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης, παραχωρώντας μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

«Την καραντίνα την πέρασα στο Πόρτο Ύδρα. Είναι ένας οικισμός, που είναι δίπλα στο ομώνυμο ξενοδοχείο, και είναι τελείως πρωτότυπος. Ένα εκπληκτικό μέρος. Εγώ ήμουν απ’ τους πρώτους που πήγαν εκεί το ’75. Έχει κανάλια που επικοινωνούν με τη θάλασσα, είναι εντελώς πρωτότυπο», δηλώνει η Ελπίδα.

«Όταν πρωτοπήγα, είχε ένα σπίτι εκεί η Ρίκα Διαλυνά. Η δεύτερη καλλιτέχνης ήμουν εγώ και μετά καλώντας διάφορους ανθρώπους, τον Τουρνά, την Πωλίνα, τη Γλυκερία… κάναμε μία συστάδα καλλιτεχνών εκεί και μαζευόμαστε», αποκαλύπτει η ερμηνεύτρια στη συνέχεια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ελπίδα ρωτήθηκε και για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision το μακρινό 1979.

«Μέσω της εταιρείας με είχαν ειδοποιήσει ότι ο κύριος Χατζηνάσιος ενδιαφέρεται να είμαι στην ομάδα για το Μάθημα Σολφέζ. Είπα όχι, γιατί πίστευα στον εαυτό μου και πάλευα να βγω μόνη μου. Τελικά το κατάφερα το ’79», θυμάται η ερμηνεύτρια.

«Δεν μου άρεσε καθόλου η 8η θέση στη Eurovision, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Παρ’ όλα αυτά τους άρεσε το τραγούδι και μετά δεν μας ένοιαζε τι θέση πήραμε, δικαιωθήκαμε. Με περίμεναν οι άνθρωποι έξω από το στάδιο στο Ισραήλ και φώναζαν «εσύ είσαι πρώτοι», ενώ το Ισραήλ είχε κερδίσει. Έκανα και περιοδεία μετά εκεί, έβγαλα και δίσκο», παραδέχεται η Ελπίδα.

«Η αποστολή της ΕΡΤ τότε ήταν ένα τίποτα. Όλα τα πλήρωνα εγώ. Δεν πειράζει όμως, δεν νομίζω ότι κάνουν το ίδιο τώρα», σχολιάζει αμέσως μετά η Ελπίδα για τη Eurovision.

Πηγή: zappit.gr