ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΠολιτισμοςΕλληνίς: Η ταινία “Εvil Presence 2” με τη “σφραγίδα” των αδελφών Μπαϊρακτάρη θα προβληθεί στο Αγρίνιο

Ελληνίς: Η ταινία “Εvil Presence 2” με τη “σφραγίδα” των αδελφών Μπαϊρακτάρη θα προβληθεί στο Αγρίνιο

Ελληνίς: Η ταινία “Εvil Presence 2” με τη “σφραγίδα” των αδελφών Μπαϊρακτάρη θα προβληθεί στο Αγρίνιο

Η ταινία “Εvil Presence 2” με τη “σφραγίδα” των αδελφών Μπαϊρακτάρη θα προβληθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο, στο δημοτικό κινηματογράφο “Ελληνίς”.

Η προβολή έχει προγραμματιστεί για τις 9:30 το βράδυ της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η υπόθεση

Ο Τζων Χάιπερ, ελληνογερμανός επιτυχημένος πράκτορας, αναλαμβάνει μαζί με τον συνεργάτη του να συνοδεύσουν τον καταξιωμένο καθηγητή ψυχιατρικής Δ. Μαρσαρίδη να παραχωρήσει συνέντευξη σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή. Τα όσα ακούει ο Τζων στη συνέντευξη από το στόμα του γιατρού και τα γεγονότα που ακολουθούν καθώς τον επιστρέφουν σπίτι, είναι σοκαριστικά.

Αντιλαμβάνονται σύντομα ότι βρίσκονται ανάμεσα σε μια τεράστια σύγκρουση μεταξύ Καλού και Κακού, με μόνο στόχο πλέον να σώσουν τις ζωές και τις ψυχές τους. Μόνος σύμμαχος και οδηγός τους ένας μυστηριώδης άντρας, ο οποίος γνωρίζει πολλά περισσότερα για την κατάσταση…

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μπαϊρακτάρης

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Μπαϊρακτάρης, Λευτέρης Μπαρλίκας, Γιώργος Μπαϊρακτάρης, Γιάννης Ράπτης, Χρήστος Βασιλογιάννης, Κυριάκος Δελής, Ιφιγένεια Νταβαρίνου, Κατερίνα Καζαντζή, Νίκος Σώζος, Ηλίας Στεφανίδης, Γιώργος Τσίρκας, Χριστίνα Ιωσηφίδου κ.ά.

Αμφιλοχία: Συγκρούστηκαν εμπορικά πλοία στο λιμάνι (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ