ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΗ Ελληνίδα γιαγιά που έχει ξετρελάνει το TikTok – Μαγειρεύει για τον εγγονό, δίνει εύκολες συνταγές

Η Ελληνίδα γιαγιά που έχει ξετρελάνει το TikTok – Μαγειρεύει για τον εγγονό, δίνει εύκολες συνταγές

Η Ελληνίδα γιαγιά που έχει ξετρελάνει το TikTok – Μαγειρεύει για τον εγγονό, δίνει εύκολες συνταγές

Η Ελληνίδα γιαγιά που μαγειρεύει στο Tik- Tok είναι γλυκύτατη.

Στα social media, πολλά είναι τα προφίλ που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει, μέσα σε αυτά, οι bloggers και οι influencers οι οποίοι δίνουν στιλιστικές συμβουλές, υπάρχουν όμως και εκείνα τα προφίλ π με όσους δίνουν μαγειρικές συμβουλές και συνταγές.

Αν και τα προφίλ αυτά είναι αρκετά, εκείνο που ξεχωρίζει είναι το προφίλ σε Tik-Tok, Instagram και Tik- Tok, «Η Καλή μας η Γιαγιά».

Η Καλή Μας Η Γιαγιά έχει χιλιάδες ακόλουθους στα social media. Στο πλευρό της είναι και ο μικρός της εγγονός, ο οποίο δοκιμάζει κάθε πιάτο της με ενθουσιασμό και όρεξη. Τέλος, ένα ακόμη θετικό για τους followers είναι πως οι συνταγές της είναι εύκολες αλλά και πως, είναι γλυκύτατη.

Η φυσιογνωμία της γιαγιάς, οι κλασικές συνταγές που μας μεταφέρουν στα παιδικά μας χρόνια και τα αρώματα των φρέσκων μυρωδικών είναι σίγουρα μερικά από τα μυστικά της επιτυχίας αυτού του προφίλ.

Δείτε το βίντεο εδώ

Εκείνο που πρέπει να σου πούμε -αν ακόμη δεν έχεις ανακαλύψει αυτό το προφίλ- είναι πως στο TikTok έχει 116.2Κ ακόλουθους ενώ στο Instagram ξεπερνούν τους 800 followers. Όσο για το κανάλι της στο YouToube,έχει περισσότερους από 3 χιλιάδες subscribers.

Εκείνο επίσης που δεν θα σου περάσει απαρατήρητο στα βίντεο της Καλής μας της Γιαγιάς είναι ο εγγονός της, ο οποίος δοκιμάζει τα φαγητά της και ξετρελαίνεται.

Τέλος, ένα ακόμη θετικό πρόσημο για τους followers είναι πως οι συνταγές της είναι εύκολες αλλά και πως, «Η Καλή μαςΗ Γιαγιά» είναι γλυκύτατη. Ετοιμάσου να σου κλέψει την καρδιά.

bovary.gr

Γ. Παρτσαλάκης: «Σταματώ οριστικά από ηθοποιός – Πάω Κρήτη να περάσω όσα χρόνια μου μένουν»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ