ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμοςΟ θερινός κινηματογράφος «Ελληνίς» στο Αγρίνιο μετρά πάνω από 70 καλοκαίρια (video)

Ο θερινός κινηματογράφος «Ελληνίς» στο Αγρίνιο μετρά πάνω από 70 καλοκαίρια (video)

Ο θερινός κινηματογράφος «Ελληνίς» στο Αγρίνιο μετρά πάνω από 70 καλοκαίρια (video)

Ρομαντικά, νοσταλγικά βράδια με μυρωδιά από γιασεμί και μια μεγάλη λευκή οθόνη. Τίποτα δε θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι από την πρώτη ταινία σε ένα θερινό σινεμά της πόλης.

Πολλά θερινά σινεμά ανά τα χρόνια αντικαταστάθηκαν με πολυκατοικίες, ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος «Ελληνίς» στο Αγρίνιο μετρά περισσότερα από 70 καλοκαίρια λειτουργίας, γεγονός που τον καθιστά τον μακροβιότερο στην πόλη.

Ο θερινός κινηματογράφος «Ελληνίς» αποτελεί στολίδι για το Αγρίνιο λόγω της μαγικής τοποθεσίας. Μια όαση πράσινου και δροσιάς που το καθιστά αγαπημένο καλοκαιρινό μέρος συνάντησης για τους ντόπιους.

«Εβδομήντα χρόνια «Ελληνίς» σημαίνει ότι όλοι έχουμε αναμνήσεις από αυτό τον χώρο, μια όαση δροσιάς μέσα στο θερμό καλοκαίρι του Αγρίνιου. Ένα σημείο αναφοράς για όλους τους Αγρινιώτες. Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι για αυτό τον χώρο που είναι ένας από τους ελάχιστους που έχουν μείνει στη χώρα», δήλωσε πρόσφατα στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

«Είναι το σημείο συνάντησης εκατοντάδων Αγρινιωτών και επισκεπτών μια όαση δροσιάς στο κέντρο του Αγρινίου, ένας πνεύμονας πολιτισμού», ανέφερε η Χριστίνα Μπαλάσκα, υπεύθυνη του θερινού κινηματογράφου «Ελληνίς».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ANT1:

Πηγή: ant1news.gr

Δημοσίευμα για “φρένο” στην διχοτόμηση της Μητρόπολης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ