ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμος«Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός»: Θεατρική παράσταση «Περιοδεύων Θίασος» την Κυριακή στο Μεσολόγγι

«Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός»: Θεατρική παράσταση «Περιοδεύων Θίασος» την Κυριακή στο Μεσολόγγι

«Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός»: Θεατρική παράσταση «Περιοδεύων Θίασος» την Κυριακή στο Μεσολόγγι

«Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022 του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με την θεατρική παράσταση «Περιοδεύων Θίασος» την Κυριακή στο Ξενοκράτειο

Συγκεκριμένα:

Άλλη μια ποιοτική και ξεχωριστή εκδήλωση εξασφάλισε η άριστη συνεργασία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος και με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Αυγούστουτο κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την θεατρική παράσταση «Περιοδεύων Θίασος» από τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στο εμβληματικό Ξενοκράτειο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσολογγίου στις 21:00.

Το πρόγραμμα του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» όπου πραγματοποιεί 140 εκδηλώσεις σε 66 Αρχαιολογικούς χώρους καλύπτειόλο το πολιτιστικό φάσμα έκφρασης της επετείου μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, μέσα από διαφορετικές μορφές τέχνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2022 που διοργανώνει ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, που έχει ως στόχο την προβολή και την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής μας.

Αγρίνιο: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αγγέλου Σικελιανού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ