ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑπό την Ελλάδα και την Αιτωλοακαρνανία εκπροσώπηση στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών

Από την Ελλάδα και την Αιτωλοακαρνανία εκπροσώπηση στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών

Από την Ελλάδα και την Αιτωλοακαρνανία εκπροσώπηση στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών

Ο Χαράλαμπος Καραπάνος, Δικηγόρος με μεταπτυχιακές σπουδές -μεταξύ άλλων- στις διεθνείς σχέσεις των εκκλησιών, Άμισθος Σύμβουλος του Δημάρχου Θέρμου, επιλέχθηκε ως Ανώτερος Υπεύθυνος Επικοινωνίας στην διαδικτυακή ομάδα επικοινωνίας της Συνέλευσης του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών που θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία στις 31/8-7/9/2022.

«Το θέμα της 11ης Συνέλευσης του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών είναι «Η αγάπη του Χριστού κινεί τον κόσμο προς τη συμφιλίωση και την ενότητα».

Η συνέλευση θα συνέλθει εν μέσω αμηχανιών, αγωνιών και θεμελιωδών ερωτήσεων σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο κατοικούμε στη γη, δίνουμε νόημα στη ζωή μας, ζούμε στην κοινωνία και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις μελλοντικές γενιές. Αυτά τα ερωτήματα έχουν ενισχυθεί από την παγκόσμια πανδημία COVID-19 και τις συνέπειές της, την κλιματική έκτακτη ανάγκη και τις εκδηλώσεις ρατσισμού παγκοσμίως, που έχουν αποκαλύψει περαιτέρω τη διαρθρωτική οικονομική ανισότητα, τις διακρίσεις λόγω φύλου και άλλες μορφές αδικίας στις κοινωνίες μας και στον κόσμο μας».

Στην Αιτωλοακαρνανία δεν τους αγχώνουμε για σιδηροδρομικό δίκτυο !

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ