ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΕλίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο Νεκτάριος έχει πάθει σοκ, είναι άσχημο να στέλνουν κάμερες στην εργασία του»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο Νεκτάριος έχει πάθει σοκ, είναι άσχημο να στέλνουν κάμερες στην εργασία του»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο Νεκτάριος έχει πάθει σοκ, είναι άσχημο να στέλνουν κάμερες στην εργασία του»

«Προσπάθησε κάποιος να κάνει τον γάμο μου εφιάλτη, θα λάμψει όλη η αλήθεια», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας απάντησε και για το θέμα που προέκυψε τον τελευταίο καιρό, σχετικά με τους ελέγχους της Αρχών για το γάμο της. Όπως δήλωσε η ίδια, σίγουρα κάποιος την κάρφωσε και όπως λέει, έχει τρεις γυναίκες στο μυαλό της.

«Προσπάθησε κάποιος να κάνει τον γάμο μου εφιάλτη. Θα λάμψει όλη η αλήθεια. Ήταν καρφωτή. Ζήτησα συγγνώμη για τις δηλώσεις που έκανα για το κόστος του γάμου μου. Δεν πλήρωσα 50.000 χιλιάδες ευρώ που κόστιζε ο γάμος. Μου έκαναν εκπτώσεις λόγω της αναγνωρισιμότητάς μου. Είναι άσχημο να στέλνουν κάμερες στην εργασία του συζύγου μου. Είχε πάθει σοκ ο Νεκτάριος. Του είπα “έτσι είναι ο χώρος”», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε στη συνέχεια: «Ο δικηγόρος μου έχει αναλάβει όλη την υπόθεση. Ήταν μια κοπέλα που ζήλεψε όλο αυτό. Είμαι αναμεσά σε 3 κοπέλες που μου είχαν κάνει διάφορα. Δεν ήταν καλεσμένες στον γάμο. Σκέφτομαι 3 κοπέλες ότι μπορεί να με κατήγγειλαν, μια influencer, μία πρώην υπάλληλο μου και μια άλλη κυρία. Δέχθηκα πολλές κλήσεις από νούμερο του εξωτερικού δυο εβδομάδες πριν τον γάμο μου, δεν ήταν τυχαίο».

Κλείνοντας, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Στο παρελθόν είχε γίνει ένας διαπληκτισμός στον χώρο μου και η γυναίκα πήγε και το είπε στα κανάλια. Αγαπώ τη Μέγκι Ντρίο. Δεν την κάλεσα στον γάμο. Άλλη ερώτηση, όσον αφορά στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου».

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ