ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΕλισάβετ Σπανού για Ιωάννα Τούνη: «Μάλλον έχει πολλή δουλειά και δεν ξέρει τι επαγγέλεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος»

Ελισάβετ Σπανού για Ιωάννα Τούνη: «Μάλλον έχει πολλή δουλειά και δεν ξέρει τι επαγγέλεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος»

Ελισάβετ Σπανού για Ιωάννα Τούνη: «Μάλλον έχει πολλή δουλειά και δεν ξέρει τι επαγγέλεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος»

«Για το εάν είναι δύσκολη η δουλειά της influencer πρέπει να μας απαντήσει μια εργαζόμενη μητέρα», είπε η Ελισάβετ Σπανού.

Η Ελισάβετ Σπανού έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τη Χαρά Μπουτσικάκη. Η τραγουδίστρια μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της που διανύει, τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Ιωάννα Τούνη.

«Είμαι πολύ τυχερή και δεν έχω πρηστεί στο πρόσωπο, αλλά έχω πάρει έξι κιλά. Αλλά βλέπω αισθητή διαφορά στα πόδια μου», είπε αρχικά η Ελισάβετ Σπανού.

Η Ελισάβετ Σπανού είπε στη συνέχεια: «Είδα τι είπε ο κύριος Σεργουλόπουλος, ο οποίος με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Υπάρχουν influencers που τους θαυμάζουμε και θέλουμε να τους μοιάσουμε και υπάρχουν και αυτοί που υπάρχουν επειδή άνοιξαν την κλειδαρότρυπά τους. Αυτοί δεν μου ταιριάζουν και δεν τους ακολουθώ κιόλας.

Για να με επηρεάσεις πρέπει να σε πιστεύω ή να σε θαυμάζω. Για το εάν είναι δύσκολη η δουλειά της influencer πρέπει να μας απαντήσει μια εργαζόμενη μητέρα. Μάλλον η δουλειά της Ιωάννας Τούνη τής απασχολεί πολύ χρόνο και δεν γνωρίζει τι γίνεται στον γύρω κόσμο και τι επαγγέλλεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος».

Κλείνοντας, η Ελισάβετ Σπανού είπε: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι στο απυρόβλητο».

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ