ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: Το “ευχαριστώ” για χορηγία που θα βοηθήσει τα “γενναία παιδιά”

ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: Το “ευχαριστώ” για χορηγία που θα βοηθήσει τα “γενναία παιδιά”

ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: Το “ευχαριστώ” για χορηγία που θα βοηθήσει τα “γενναία παιδιά”

Το μεγάλο “ευχαριστώ” της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για την χορηγία εποπτικού υλικού αναγκαίου για την εκπαίδευση και ανάπτυξη των γενναίων παιδιών της, διατυπώνεται σε ανακοίνωση που υπογράφει η πρόεδρος της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Λαμπρινή Κολοβού και η γραμματέας Θεοδώρα Τρομπούκη.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου εκφράζει τα συναισθήματα χαράς και τις ευχαριστίες της στο Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά Για Την Προσχολική Αγωγή το οποίο μετά από αίτημα στις 05/03/21 για ενίσχυση εποπτικού υλικού της Πρώιμης Θεραπευτικής και Εκπαιδευτικής Παρέμβασης, ανταποκρίθηκε θετικά και αποφάσισε να προβεί σε χορηγία.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή σε έκτακτη συνεδρίασή της στις 14/05/2021-Νο 114 προέβη στην αποδοχή της δωρεάς.

Το υλικό που αγοράστηκε θα βοηθήσει τους ειδικούς νηπιαγωγούς στο έργο τους, δίνοντας τη δυνατότητα στα Γενναία Παιδιά να δημιουργήσουν τις κατάλληλες βάσεις για την εκπαίδευσή τους και την ανάπτυξή τους ώστε να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, «Βήματα Ζωής».

Ευχαριστούμε και ευγνωμονούμε το Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά Για Την Προσχολική Αγωγή που με τη γενναία του χορηγία ενίσχυσε το τμήμα της Πρώιμης Παρέμβασης της οποίας κύριος στόχος είναι η βοήθεια της κινητικής, αισθητηριακής, λεκτικής, κοινωνικής, συναισθηματικής εξέλιξης των παιδιών.

Σας ευχόμαστε ευόδωση του μεγάλου έργου που επιτελείτε. Η ηθική και υλική υποστήριξη για την ΕΛΕΠΑΠ είναι ανεκτίμητη για τη συνέχιση του σπουδαίου έργου της στα παιδιά με αναπηρία”.

Αναστέλλεται η λειτουργία του 6ου Παιδικού Σταθμού Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr