ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: Αναγκαίες οι προσφορές σε υγειονομικό υλικό και οι χρηματικές δωρεές

ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: Αναγκαίες οι προσφορές σε υγειονομικό υλικό και οι χρηματικές δωρεές

ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: Αναγκαίες οι προσφορές σε υγειονομικό υλικό και οι χρηματικές δωρεές

Η σημασία του έργου της ΕΛΕΠΑΠ για τα παιδιά και τις οικογένειές τους είναι αδιαμφισβήτητη. Η πανδημία ωστόσο δημιούργησε πρόσθετες ανάγκες που καλύπτονται με προσφορές σε υγειονομικό υλικό ή χρηματικές δωρεές. Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά γίνεται αναφορά στο ρόλο των “συνοδοιπόρων” της ΕΛΕΠΑΠ που συμβάλλουν στην επιτυχή υλοποίηση των προγραμμάτων.   

Η ανακοίνωση

“Η φετινή σχολική χρονιά στην Πρώιμη Θεραπευτική και Εκπαιδευτική Παρέμβαση αλλά και στα θεραπευτικά προγράμματα της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, ξεκίνησε με αισιοδοξία και προσμονή για τα Γενναία μας Παιδιά! Οι εγγραφές άρχισαν και οι άδειες αίθουσες γέμισαν με ξεκούραστα, χαρούμενα προσωπάκια, γεμάτα όρεξη για μάθηση και παιχνίδι! Υποδεχθήκαμε παλιούς και νέους φίλους, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, με σεβασμό προς την υγεία των παιδιών.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, λάβαμε όλα τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και προφύλαξης. Το Κέντρο απολυμάνθηκε κι εξοπλίστηκε με τα απαραίτητα μέσα, όπως αντισηπτικά, μάσκες και γάντια μίας χρήσεως, ιατρικές στολές, συσκευές απολύμανσης και αποστείρωσης κλπ.

Χάρη σε εσάς που μας υποστηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια με αμείωτη αγάπη, έτσι και φέτος με τη βοήθειά σας καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν και να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας.

Παρ’ όλα αυτά οι ποσότητες σε υγειονομικό υλικό (αντισηπτικά, μάσκες, ασπίδες προσώπου, ρόμπες μιας χρήσης, γάντια κ.ά.) για κάθε μήνα λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ, δεν είναι μόνο μεγάλες, αλλά και εξαιρετικά δαπανηρές.

Προκειμένου να καταφέρουμε μακροπρόθεσμα να ανταποκριθούμε στις νέες συνθήκες που έχουν επικρατήσει, βρισκόμαστε καθημερινά σε μία διαρκή αναζήτηση προσφορών είτε σε υγειονομικό υλικό, είτε σε χρηματικές δωρεές. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες της μεγάλης οικογένειας της ΕΛΕΠΑΠ σε είδη προστασίας από τον Covid-19.

Ευχόμαστε αυτή η σχολική χρονιά να κυλήσει ομαλά και με ασφάλεια πρωτίστως, γεμάτη από τα ξέγνοιαστα χαμόγελα των μικρών μας φίλων και με εσάς πάντα συνοδοιπόρους των Γενναίων μας Παιδιών!”

Τηλ. επικοινωνίας: 2641055035
Mail: info_agr@elepap.gr

Για την Τ.Δ.Ε.

Η Πρόεδρος
Λαμπρινή Κολοβού

Μίκης Θεοδωράκης: Πλήθος κόσμου στη Μητρόπολη Αθηνών για το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ