ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΕλεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Διαζύγιο για το ζευγάρι μετά από 2,5 χρόνια γάμου

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Διαζύγιο για το ζευγάρι μετά από 2,5 χρόνια γάμου

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Διαζύγιο για το ζευγάρι μετά από 2,5 χρόνια γάμου

Xωριστούς δρόμους φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου. Το ζευγάρι μετά από 2,5 σχεδόν χρόνια γάμου αποφάσισε να πάρει διαζύγιο.

Οι φήμες για κρίση στον γάμο τους είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν ήδη από το καλοκαίρι ωστόσο, μέχρι σήμερα κανείς από τους δυο δεν επιβεβαίωνε την είδηση. Μάλιστα, λίγο καιρό μετά τις πρώτες φήμες χωρισμού, οι δυο τους πραγματοποίησαν κάποιες κοινές εμφανίσεις θέλοντας να δείξουν πως όλα στον γάμο τους είναι καλά.

Την είδηση του χωρισμού τους επιβεβαίωσε το πρωί της Τρίτης 21/2 ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας“.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και διευθυντή του περιοδικού ΟΚ!, η ερμηνεύτρια και ο δικηγόρος έχουν καταθέσει αίτηση διαζυγίου ενώ η εκτίμηση του ενός προς άλλον εξακολουθεί να υπάρχει.

Ο γάμος στις Σπέτσες

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Οκτώβριο του 2020 στις Σπέτσες, μόλις λίγους μήνες μετά τη σύναψη της σχέσης του. Το σκηνικό τη μέρα του γάμου τους θύμιζε παραμύθι και τόσο η αγαπημένη ερμηνεύτρια όσο και ο γνωστός δικηγόρος έδειχναν να λάμπουν ο ένας δίπλα στον άλλον.

Τελικά όμως, 2,5 χρόνια μετά οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, καθώς οι διαφορές τους ήταν περισσότερες από όσα τους ένωναν.

Να θυμίσουμε πως λίγες ημέρες πριν, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε πραγματοποιήσει την παρουσίαση του δίσκου της με τον Σταμάτη Κραουνάκη, ενώ όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τον σύζυγό της, εκείνη απέφυγε να απαντήσει λέγοντας απλά πως είναι κουραστικό να τη ρωτούν συνέχεια γι’ αυτό το θέμα.

Αυτή την περίοδο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει επιλέξει να δώσει βάση στα επαγγελματικά της. Το καλοκαίρι μάλιστα, πρόκειται να ξανασυνεργαστεί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη σε μια ξεχωριστή περιοδεία που ετοιμάζουν.

Πηγή: tlife.gr

Κούλουμα στην Ανάληψη Τριχωνίδας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ