Ελεονώρα Μελέτη: “Θυμάμαι σαν τώρα τη στιγμή που ξύπνησα και μου είπαν ότι όλα πήγαν καλά”

“Δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος αν δεν το βιώσει” διευκρίνισε η Ελεονώρα Μελέτη για την κατάψυξη ωαρίων στην οποία είχε προχωρήσει πριν γίνει μανούλα.…

meleti202

“Δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος αν δεν το βιώσει” διευκρίνισε η Ελεονώρα Μελέτη για την κατάψυξη ωαρίων στην οποία είχε προχωρήσει πριν γίνει μανούλα.

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωινό της Παρασκευής, με αφορμή τη συνέντευξη της Ελισάβετ Σπανού στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα λίγες ημέρες πριν ανακοινώσει  δημόσια την πρώτη της εγκυμοσύνης.

Τότε η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε για την κατάψυξη ωραρίων που είχε κάνει το 2016, δηλώντας πως είχε αισθανθεί μεγάλη ανακούφιση όταν την πραγματοποίησε. Έτσι, η Ελεονώρα Μελέτη συμφώνησε μαζί της τονίζοντας τα εξής στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού.

«Ταυτίστηκα πάρα πολύ με την Ελισάβετ γιατί περιέγραψε το πώς ακριβώς είχα νιώσει και εγώ το 2016 που είχα κάνει την κατάψυξη ωραρίων. Τελικά δεν το χρειάστηκε ποτέ, γιατί λίγες εβδομάδες μετά γνώρισα τον Θοδωρή και έμεινα με φυσιολογικό τρόπο έγκυος. Θυμάμαι σαν και τώρα την στιγμή που ξύπνησα και μου είπαν ότι όλα πήγαν καλά. Ένιωσα μια μικρή νίκη στη φαρέτρα μου και ότι από εκείνη τη στιγμή και έπειτα θα ήμουν πιο χαλαρή να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA.

«Δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος αν δεν το βιώσει, να βλέπει να μεγαλώνει, να περνάει ο καιρός και να μην έχει σύντροφο. Αυτό το άγχος προκαλείται από τον περίγυρο και όχι απαραίτητα τον δικό σου τον οικογενειακό, γιατί εκεί μπορεί να είναι χαλαρά τα πράγματα. Οι υπόλοιποι όμως, σου βάζουν σιγά σιγά τον σπόρο και μετά βιώνεις αυτά τα αρνητικά συναισθήματα» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη σε όσα μοιράστηκε με την τηλεοπτική της παρέα το πρωινό της Παρασκευής.

Πηγή: zappit.gr