Ελεονώρα Μελέτη για Αντώνη Κανάκη: «Σε εμάς δεν μπορεί να κουνήσει το δάχτυλο»

«Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ο ένας πρέπει να παρεμβαίνει στη σκαλέτα του άλλου», είπε η Ελεονώρα Μελέτη. Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για τον Κωνσταντίνο…

meleti53a

«Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ο ένας πρέπει να παρεμβαίνει στη σκαλέτα του άλλου», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη έπαιξαν σήμερα στο «Mega Καλημέρα». Η Ελεονώρα Μελέτη, μάλιστα, στάθηκε στο γεγονός ότι ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα τα έβαλε με τις εκπομπές που ασχολούνται με τον γνωστό δικηγόρο και συγγραφέα.

«Το κουνάμε το δάχτυλο, ποιος κάνει σωστά τη δουλειά, τι ρωτάνε οι δημοσιογράφοι, που πρέπει να πάνε, και μέσα σε όλο αυτό θα έρθει να δέσει ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος σχολιάζει γιατί οι ψυχαγωγικές εκπομπές σχολιάζουν τον κύριο Πλεύρη. Πραγματικά, θα τρελαθούμε στο τέλος κι εμείς οι ίδιοι που κάνουμε αυτή τη δουλειά. Φανταστείτε ο τηλεθεατής σε τι φάση είναι. Αναρωτιέται ο Αντώνης Κανάκης γιατί οι ψυχαγωγικές εκπομπές παίζουν τον κύριο Πλεύρη. Το θέμα είναι γιατί και ο Αντώνης Κανάκης παίζει τον κύριο Πλεύρη, που τον παίζουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε, μετά την προβολή του βίντεο: «Εντάξει, δε θα γίνουμε κι εμείς φασίστες, δε θα φιμώνουμε τον κόσμο που θέλει να πάει σε ένα κάλεσμα. Αυτά ήταν πλάνα αρχείου, δεν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή μας… Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Εγώ παίζω αυτό που βλέπω και θεωρώ ενδιαφέρον… Δε σχολιάσαμε τον κύριο Πλεύρη γιατί δεν υπήρχε λόγος, σχολιάσαμε τις εμφανίσεις του κυρίου Πλεύρη. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ο ένας πρέπει να παρεμβαίνει στη σκαλέτα του άλλου, δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να σχολιάζει ό,τι θέλει και κρίνεται από τις τοποθετήσεις του».

Κλείνοντας, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Σε εμάς, δε μπορεί να το κουνήσει το χέρι γιατί έχουμε αποφασίσει ότι δεν παίζουμε δηλώσεις του κυρίου Πλεύρη. Υπάρχουν όμως άλλες εκπομπές που έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ένας άνθρωπος που έχει αποφασίσει να διάγει το βίο του ως φασίστας δε πρέπει να έχει βήμα ή πλάνα στην τηλεόραση. Ο καθένας κρίνεται γι’ αυτά τα οποία πρεσβεύει».

Πηγή: zappit.gr