ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΕλένη Μενεγάκη: Σε “οργασμό” εργασίας! Οι μυστικές συναντήσεις και η προετοιμασία για το Μega

Ελένη Μενεγάκη: Σε “οργασμό” εργασίας! Οι μυστικές συναντήσεις και η προετοιμασία για το Μega

Ελένη Μενεγάκη: Σε “οργασμό” εργασίας! Οι μυστικές συναντήσεις και η προετοιμασία για το Μega

Ένας μήνας ακριβώς συμπληρώνεται σήμερα από τη μέρα που το Mega μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης έκανε γνωστή την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη. “Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες” ανέφερε μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού την οποία η Ελένη επιβεβαίωσε μέσα από το Instagram της.

Η λαμπερή παρουσιάστρια, μετά από έναν χρόνο τηλεοπτικής απουσίας είναι έτοιμη να επιστρέψει και πάλι. Για αυτό άλλωστε έχει αρχίσει και τις εντατικές προετοιμασίες προκειμένου τον Σεπτέμβριο να είναι όλα έτοιμα και έτσι όπως εκείνη θα θέλει. Τον ένα αυτό μήνα που έχει μεσολαβήσει από την ανακοίνωση της τηλεοπτικής της επιστροφής, πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για το περιεχόμενο, την ώρα αλλά και τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν.

Τα ρεπορτάζ θέλουν την Ελένη να επιθυμεί να επιστρέψει στη ζώνη που ο κόσμος την είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, στις 13.00-15.00 δηλαδή ενώ το κανάλι θα προτιμούσε τη ζώνη 14.00-16.00. ‘Οσο για το όνομα της εκπομπής οι πληροφορίες θέλουν να είναι το «Ελένη μου» και όχι το «Ελένη» που είναι κατοχυρωμένος από τον Alpha. (δες εδώ τις λεπτομέρειες του συμβολαίου και το πιθανό όνομα της εκπομπής της)

tlife.gr

Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και συνελήφθη στην περιοχή της Ακαρνανίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr