ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΕλένη Μενεγάκη: «Παιδί μου, εκεί που είσαι στα ξένα, να ξέρεις ότι η μάνα σου εκεί έχει το μυαλό της, σε σένα»

Ελένη Μενεγάκη: «Παιδί μου, εκεί που είσαι στα ξένα, να ξέρεις ότι η μάνα σου εκεί έχει το μυαλό της, σε σένα»

Ελένη Μενεγάκη: «Παιδί μου, εκεί που είσαι στα ξένα, να ξέρεις ότι η μάνα σου εκεί έχει το μυαλό της, σε σένα»

Η Ελένη Μενεγάκη έστειλε τις ευχές της στην κόρη της, Λάουρα.

Τις ευχές της στην κόρη της, Λάουρα, που έχει σήμερα γενέθλια, έστειλε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τον αέρα της εκπομπής της. Παράλληλα, η παρουσιάστρια είπε «χρόνια πολλά» και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που κι αυτός με τη σειρά του έχει σήμερα γενέθλια.

«Σήμερα πραγματικά είναι η μέρα που θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο “χρόνια πολλά”  σε ένα συνεργάτη, που όπως του λέω κάθε φορά “αγόρι μου, και μαζί να μη δουλεύουμε, δεν θα ξεχνάω ποτέ τα γενέθλιά σου γιατί μαζί με εσένα έχει γενέθλια το παιδί μου”. Θα μου πεις, ποιο απ’ όλα; Ένα από τα τέσσερα!», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια απευθυνόμενη στην κόρη της, Λάουρα: «Παιδί μου, παιδί μου, εκεί που είσαι μακριά στα ξένα, η μάνα σου, να ξέρεις, εκεί έχει συνέχεια το μυαλό της, πουθενά αλλού, σε εσένα καλό μου παιδί. Χρόνια σου πολλά παιδάκι μου! Παραμιλάει η Ελένη, τι να κάνουμε…».

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ