ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΕλένη Φιλίνη: «Σχεδόν πάντα ήμουν με άντρες που έβγαζαν λιγότερα χρήματα από εμένα»

Ελένη Φιλίνη: «Σχεδόν πάντα ήμουν με άντρες που έβγαζαν λιγότερα χρήματα από εμένα»

Ελένη Φιλίνη: «Σχεδόν πάντα ήμουν με άντρες που έβγαζαν λιγότερα χρήματα από εμένα»

Η Ελένη Φιλίνη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η ηθοποιός μίλησε για τους άντρες που ήταν δίπλα της, τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, ενώ αποκάλυψε γιατί έπαιρνε πάντα μαζί της τη μητέρα της.

«Για εμένα είναι ευλογία να μεγαλώνεις. Δεν υπάρχει μυστικό νεότητας, αλλά εσωτερική ισορροπία και το DNA. Υπάρχει και ο σεβασμός στη ζωή, να μην κάνεις κραιπάλες. Δεν κάνω καταχρήσεις, δεν έχω πάθη. Το φλερτ από τους άνδρες δεν σταματάει. Δεν αφορά κανέναν τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή, ούτε έμενα με αφορά τι κάνουν οι άλλοι», είπε αρχικά η Ελένη Φιλίνη.

Η Ελένη Φιλίνη είπε στη συνέχεια: «Έπαιρνα τη μητέρα μου μαζί σε δουλειές μου για να μην πέσω θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, την έβλεπαν και σταματούσαν. Όταν μίλησα εγώ το 2000 για τις παρενοχλήσεις, δεν ασχολήθηκε κανείς, είναι σαν τη μόδα αυτό».

Για την προσωπική της ζωή, η Ελένη Φιλίνη ανέφερε: «Σχεδόν πάντα ήμουν με άντρες που έβγαζαν λιγότερα χρήματα από εμένα, δεν κοίταζα την τσέπη.  Εμένα με ενδιέφερε ο άνθρωπος, να μου αρέσει, να μου «κάνει». Έχω δώσει δανεικά σε φίλους και ποτέ δεν τα πήρα πίσω».

Για τον Γιώργο Νταλάρα, η Ελένη Φιλίνη είπε: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι μία ιστορία. Την ώρα που έκανε αυτές τις δηλώσεις ήταν φορτισμένος. Η δημοσιογραφία σήμερα είναι τελείως διαφορετική, οι δημοσιογράφοι πλέον αναγκάζονται να κάνουν κάποια πράγματα».

Κλείνοντας, η Ελένη Φιλίνη ανέφερε: «Ήμουν ένα ωραίο κορίτσι, τη δεκαετία του ‘80, αλλά ήταν μείον να έχεις μία ωραία εμφάνιση. Ένα όμορφο κορίτσι έπρεπε να αποδείξει 15 φορές παραπάνω ότι έχει ταλέντο».

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ