ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΕλένη Χατζίδου για Σπυροπούλου: «Ήταν με την σφραγίδα της Ελένης Μενεγάκη όλο αυτό που ακουγόταν»

Ελένη Χατζίδου για Σπυροπούλου: «Ήταν με την σφραγίδα της Ελένης Μενεγάκη όλο αυτό που ακουγόταν»

Ελένη Χατζίδου για Σπυροπούλου: «Ήταν με την σφραγίδα της Ελένης Μενεγάκη όλο αυτό που ακουγόταν»

«Εγώ, απ’ ότι θυμάμαι, είναι σαν να την είχε πάρει από το χέρι η Ελένη Μενεγάκη, είχαν ξεκινήσει και παρέα», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Δήμος Βερύκιος στον Δημήτρη Γιαγτζόγλου και συγκεκριμένα τα όσα είπε για την Ελένη Μενεγάκη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έπαιξαν σήμερα στο Breakfast@star. Η Ελένη Χατζίδου, μάλιστα, εξέφρασε τη δική της άποψη πάνω στο θέμα.

«Δεν νομίζω να ήταν μόνο καλή κουβέντα. Εγώ, απ’ ότι θυμάμαι, είναι σαν να την είχε πάρει από το χέρι η Ελένη Μενεγάκη, είχαν ξεκινήσει και παρέα. Ήταν με την σφραγίδα της αυτό που ακουγόταν, ότι έρχεται η νέα Μενεγάκη. Το στήριζε και αυτή δηλαδή», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Η Ελένη Χατζίδου είπε επίσης: «Όταν βλέπει όλος ο κόσμος, που αγαπάει την Ελένη Μενεγάκη και τη θεωρεί νούμερο 1, βλέπει ότι σου συστήνει μια νέα κοπέλα ως ένα τηλεοπτικό προϊόν που είναι πάρα πολύ καλό, την εμπιστεύεσαι… Οπότε και ο κόσμος έξω φαντάζομαι που θα έβλεπε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα την αγαπούσε χωρίς να ξέρει το γιατί. Επειδή τούς την πρότεινε η Ελένη Μενεγάκη σαν κάτι καλό, νέο, καινούργιο».

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ