Ελένη Χατζίδου για Καινούργιου – Μπάρκα: “Μήπως αυτή η φιλία ήταν μονόπλευρη”

Το δικό της σχόλιο έκανε η Ελένη Χατζίδου στο Βreakfast@star για τη χθεσινή αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στην Δανάη Μπάρκα και το παράπονο που έχει…

xatzidou1212

Το δικό της σχόλιο έκανε η Ελένη Χατζίδου στο Βreakfast@star για τη χθεσινή αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στην Δανάη Μπάρκα και το παράπονο που έχει από την παρουσιάστρια του Mega.

«Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν πραγματικά πληγωμένη κι έβλεπα τη στενοχώρια στο βλέμμα της. Είπε ότι μιλά γενικά για το θέμα της κούπας, δεν νομίζω ότι μιλά γενικά αλλά μιλάει ειδικά για το θέμα που έγινε με την Φαίη Σκορδά και που βγήκε η Δανάη μπάρκα με την κούπα και στήριζε την Φαίη. Εγώ δεν ήξερα τη φιλία που συνδέει την Κατερίνα με την Δανάη και ότι η φιλία ήταν τόσο δυνατή που θα έπρεπε η Δανάη να πάρει ένα τηλέφωνο. Το μόνο που σκέφτηκα είναι μήπως αυτή η εντύπωση είναι της Κατερίνας. Μα αν ήταν όντως φίλες, ήταν πολύ μεγάλο λάθος. Σκέφτομαι μήπως ήταν μονόπλευρη αυτή η φιλία» είπε η Ελένη Χατζίδου.

Παρακάτω συνέχισε η Ελένη Χατζίδου: «Επειδή δεν θυμόμουν τη σχέση της Δανάης με την Κατερίνα, το θεώρησα και έξυπνο με την κούπα σαν υπονοούμενο αντί να κάτσεις να συζητήσεις και να πεις λόγια και λόγια. Αλλά αν υπήρχε τέτοια φιλία…».

Πηγή: zappit.gr