ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδητα«Έλαμψε» και στο Μεσολόγγι η Γιάννα

«Έλαμψε» και στο Μεσολόγγι η Γιάννα

«Έλαμψε» και στο Μεσολόγγι η Γιάννα

Ένα εντυπωσιακό χρυσοκέντητο γιλέκο επέλεξε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη για να παραστεί στον εορτασμό της 195ης επετείου της Εξόδου του Μεσολογγίου.

Στην επίσκεψη στο Μεσολόγγι, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά συνδυάζοντας σύγχρονα με παραδοσιακά ενδύματα και ειδικότερα ένα χρυσοκέντητο γιλέκο και ένα γιορτάνι (ζώνη) στη μέση, θέλοντας ξανά να αναδείξει, όπως άλλωστε έχει υπογραμμίσει σε πρόφατη συνέντευξή της, τη σημασία της λαϊκής παράδοσης και του λαϊκού μας πολιτισμού «όχι μόνο ως μουσειακού είδους χρήσιμου για τη μελέτη του παρελθόντος, αλλά και ως πηγής έμπνευσης, δημιουργικότητας και εξωστρέφειας για το μέλλον».

Μπορεί βέβαια να μην συμφωνούν όλοι με τις στυλιστικές επιλογές της Γιάννας Αγγελοπούλου, όμως η παρουσία της και όχι μόνο στυλιστικά είναι στο πνεύμα των εκδηλώσεων. Γιατί, σε αντίθεση με ορισμένους αιρετούς της περιοχής, που ενίοτε μπορεί να «παίζουν» με το κινητό την ώρα των εκδηλώσεων, η παρουσία της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» είναι η προσήκουσα.

Εφημερίδα Συνείδηση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr